24 / 07 / 2024

Termo Teknik tesis alanını büyütecek

Termo Teknik tesis alanını büyütecek

Termo Teknik, 2015 yılı içerisinde 100 milyon lirayı aşan iç piyasa cirosu elde etti. Salim Çetinkurşun, “Yeni yatırımlarla birlikte tesisimizin alanı 7 bin metrekare artarak 42 bin metrekareye ulaşacak." dedi.

Tesis yönetimi sektörü 2021'e umutlu başladı!

Tesis yönetimi sektörü hastanelerden AVM'lere, fabrikalardan okullara, bakım onarımdan güvenliğe, peyzajdan teknik servise kadar birçok alanda hizmet sunuyor. TRFMA Yönetim Kurulu Başkanı Gökçenur Çelebioğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Demir La Vida, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Büyükçekmece’de hayata geçen görkemli Demir La Vida Konut Projesi’nde Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanıldı.

Termo Teknik LOGIC Kombi 5 yıl garantili!

İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi, premix yoğuşmalı kombisi LOGIC’i Türkiye’ye sunan Termo Teknik, 31 Aralık’a kadar 5 yıl garanti hediyeli.

Byconcept tercihini EVOMAX'tan yana kullandı!

İngiltere’de üretilen, gelişmiş özelliklere sahip Termo Teknik EVOMAX kazanları tercih eden kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor.

Adana Serapark Evleri’nde EVOMAX Kazanları tercih edildi!

Yüksek işçilik kalitesi gözetilerek planlanan Serapark 4 Evleri’nde, ısıtma sistemi olarak en etkili çözümü sunan Termo Teknik EVOMAX Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar tercih edildi.

Termo Teknik'ten kombi alana seramik tencere seti hediye!

Termo Teknik, Ramazan ayına geleneksel kampanyası ile giriyor. Termo Teknik LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, Ramazan ayına Güral Porselen’den 7 parça seramik tencere seti hediyeli.

Termo Teknik ile panel radyatörlerde kalite ve şıklık bir arada!

Panel radyatörler, mimari tasarıma ve dekorasyona en zor uyum gösteren sabit parçalar olarak biliniyor. Termo Teknik dekoratif panel radyatörleri yüksek ısıl verimleri, çeşitlilikleri, tasarımları ve 10 yıllık garantileri ile dikkat çekiyor.

Komşunuzdan daha fazla doğalgaz faturası ödemenizin 7 nedeni!

Doğalgaz faturaları posta kutunuza geldiğinde siz de gözü komşunun faturasına takılanlardan mısınız? Termo Teknik yetkilileri farklı doğalgaz faturalarının nedenlerini sizin için anlattı.

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX ile maksimum sistem yönetimi!

İngiltere’de 110 yıllık tecrübeyle üretilen ve Termo Teknik tarafından Türk tüketicisine sunulan Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX, uzaktan erişim özelliği ile maksimum sistem yönetimi olanağı sağlıyor.

Termo Teknik tesis alanını büyütecek!

Termo Teknik, 2015 yılı içerisinde 100 milyon lirayı aşan iç piyasa cirosu elde etti. Salim Çetinkurşun, “Yeni yatırımlarla birlikte tesisimizin alanı 7 bin metrekare artarak 42 bin metrekareye ulaşacak." dedi.

Termo Teknik tesis alanını büyütecek Haberi

Termo Teknik tesis alanını büyütecek

Termo Teknik, 2015 yılı içerisinde 100 milyon lirayı aşan iç piyasa cirosu elde etti ve önceki yıla göre iç piyasada yüzde 9 oranında büyüdü. Şirket, geçtiğimiz dört yılda iç pazardaki gücünü panel radyatörde yüzde 120; kombi ve kazan grubunda ise yüzde 480 oranında arttırdı. 


Termo Teknik Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Salim Çetinkurşun, Termo Teknik’in 2015 yılında iç piyasada gösterdiği performansı değerlendirerek şunları söyledi:


“Termo Teknik olarak, geçtiğimiz dört yılda iç pazardaki gücümüzü panel radyatörde yüzde 120; kombi ve kazan grubunda ise yüzde 480 oranında arttırdık, 2015 yılında iç piyasadaki büyümemiz yüzde 9 oranında gerçekleşti.  Güvenli ve sağlam büyümenin temel taşını, bayilerimiz ile kurduğumuz samimiyete ve açıklığa dayalı iletişim oluşturuyor.  Böyle bir iletişim ve ticaret prensibi ile bayilerimizi aileden görüyor ve...