18 / 05 / 2024

Termo Teknik tesisleri

Termo Teknik tesisleri

Termo Teknik, 2015 yılı içerisinde 100 milyon lirayı aşan iç piyasa cirosu elde etti. Salim Çetinkurşun, “Yeni yatırımlarla birlikte tesisimizin alanı 7 bin metrekare artarak 42 bin metrekareye ulaşacak." dedi.

Düzce'de inşaatı tamamlanan eğitim tesisleri açıldı!

Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapımı tamamlanan eğitim tesisleri açıldı.

Bina içi elektroniğinin teknik şartnameye uygun olması gerekecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Elektrik İç Tesisleri Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği gereğince, bina içi elektroniğinin teknik şartnameye uygun olması gerekecek..

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Ataköy Emlak Bankası tesisleri yıkılıyor!

Ataköy Emlak Bankası tesislerinin 'Spor Tesisleri Alanı', İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yapılan plan değişikliği ile 'Mesleki ve Teknik Öğretim Tesis Alanı'na çevrildi.

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Demir La Vida, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Büyükçekmece’de hayata geçen görkemli Demir La Vida Konut Projesi’nde Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanıldı.

Termo Teknik LOGIC Kombi 5 yıl garantili!

İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi, premix yoğuşmalı kombisi LOGIC’i Türkiye’ye sunan Termo Teknik, 31 Aralık’a kadar 5 yıl garanti hediyeli.

Kocaeli Enteğre Sağlık Kampüsü projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

Kocaeli Hastane Yatırım ve Sağlık Hizmetleri A.Ş., Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Tavşantepe, Bekirdere, Gündoğdu ve Yeşilova Mahallesi mevkiinde, Kocaeli Enteğre Sağlık Kampüsü ve Yardımcı Teknik Tesisleri projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta.

İzmir Bayraklı Enteğre Sağlık Kampüsü projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

İzmir Bayraklı Hastane Yatırım ve Sağlık Hizmetleri A.Ş, İzmir İli Bayraklı İlçesi, Laka Mahallesi mevkiinde İzmir Bayraklı Enteğre Sağlık Kampüsü ve Yardımcı Teknik Tesisleri projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta.

Byconcept tercihini EVOMAX'tan yana kullandı!

İngiltere’de üretilen, gelişmiş özelliklere sahip Termo Teknik EVOMAX kazanları tercih eden kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor.

Adana Serapark Evleri’nde EVOMAX Kazanları tercih edildi!

Yüksek işçilik kalitesi gözetilerek planlanan Serapark 4 Evleri’nde, ısıtma sistemi olarak en etkili çözümü sunan Termo Teknik EVOMAX Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar tercih edildi.

Termo Teknik'ten kombi alana seramik tencere seti hediye!

Termo Teknik, Ramazan ayına geleneksel kampanyası ile giriyor. Termo Teknik LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, Ramazan ayına Güral Porselen’den 7 parça seramik tencere seti hediyeli.

Trabzon Akyazı Tesisleri'ne yeni düzenleme!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal imzadan sonra Akyazı Tesisleri’nde inceleme yapacak. Tecrübeli hocanın tesislerde yeni düzenleme yapacağı öğrenildi. Değişiklikler arasında önemli projeler olduğu bilgisi de gelen bilgiler arasında.

Termo Teknik tesisleri Haberi

Termo Teknik tesisleri

Termo Teknik, 2015 yılı içerisinde 100 milyon lirayı aşan iç piyasa cirosu elde etti ve önceki yıla göre iç piyasada yüzde 9 oranında büyüdü. Şirket, geçtiğimiz dört yılda iç pazardaki gücünü panel radyatörde yüzde 120; kombi ve kazan grubunda ise yüzde 480 oranında arttırdı. 


Termo Teknik Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Salim Çetinkurşun, Termo Teknik’in 2015 yılında iç piyasada gösterdiği performansı değerlendirerek şunları söyledi:


“Termo Teknik olarak, geçtiğimiz dört yılda iç pazardaki gücümüzü panel radyatörde yüzde 120; kombi ve kazan grubunda ise yüzde 480 oranında arttırdık, 2015 yılında iç piyasadaki büyümemiz yüzde 9 oranında gerçekleşti.  Güvenli ve sağlam büyümenin temel taşını, bayilerimiz ile kurduğumuz samimiyete ve açıklığa dayalı iletişim oluşturuyor.  Böyle bir iletişim ve ticaret prensibi ile bayilerimizi aileden görüyor ve...