11 / 05 / 2024

terör gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi

terör gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi

Terörün sektörü de vurduğunu belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Yabancı yatırımcı, sıkıntıları dile getirmiyor ama endişeleri var.” dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye’nin dev projesi 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart'ta hizmete açılıyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Dövizdeki artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen döviz kuru gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi? İşte konuyla ilgili merak edilen detaylar...

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

The Economist’in araştırma birimi Economist Intelligence tarafından hazırlanan 2022 özel sayısında salgın sonrası küresel ekonomiyi hangi trendlerin yönlendireceği ve 2022 yılında hangi sektörü nelerin beklediği masaya yatırılıyor. Peki gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Dövizdeki düşüş gayrimenkul sektörünü hareketlendirecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomide yeni aracı devreye alması ile beraber dolar ve euroda sert düşüşler meydana geldi. Bu düşüşün gayrimenkul sektörünü de etkilemesi bekleniyor. 

Gayrimenkul sektöründe yeşil dönüşüm başlıyor!

İklim değişikliği sebebiyle ortaya çıkan karbon salınımı gayrimenkul sektörünü harekete geçirdi. İlerleyen süreçte hayata geçirilecek projeler için çalışmalar başlıyor.

Merkez Bankası’nın faiz kararı gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Merkez Bankası’nın faiz kararını gayrimenkul sektörü açısından olumlu olduğunu dile getirdi. 

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Gayrimenkul sektörünün 2. çeyrek karnesi!

“Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini 3'er aylık periyotlar şeklinde inceleyen ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2021 2. Çeyrek Raporu'na göre ev fiyatları 2021'in ilk çeyreğinde en yüksek seviyelerini gördü. 

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümle ilgili finansal çözümler sağlamak ve sektörün gelişimine destek olmak üzere oluşturduğu ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen Emlak Katılım, Bina Tamamlama Sigortası ürününü geliştirdi.

Gayrimenkul sektörünün ilk yarı karnesi!

Gayrimenkul sektörünün ilk yarı karnesi belli oldu. Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından hazırlanan 'Gayrimenkul Sektör Raporu', Türkiye gayrimenkul sektörünün 2021'in ilk yarı performansıyla ilgil önemli verileri barındırıyor.

Kovid-19 salgınından sonra gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Türkiye'deki gayrimenkul sektörü ve paydaşlarını buluşturan, kamu ve özel sektör iş birliğiyle sektörü daha ileriye götürmeye, küresel ekonomiye, dijital dönüşüme, gayrimenkulde sosyal etki ve şehirlere değinilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, dün MIPIM Stratejik partnerliğiyle düzenlendi.

Ukrayna'da yapı malzemelerindeki artış gayrimenkul sektörünü etkileyecek!

Ukrayna'da yakın zaman içerisinde metal fiyatlarının yüzde 5-7 oranında artması bekleniyor. Bu oranın artmasıyla gayrimenkul sektörünün etkileneceği öngörülüyor. 

terör gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi Haberi

terör gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi

Gayrimenkulün nabzının tutulduğu Dubai Cityscape Global 2015, Türkiye gündeminin gölgesinde başladı. 


Terörün sektörü de vurduğunu belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Yabancı yatırımcı, sıkıntıları dile getirmiyor ama endişeleri var.” dedi. Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya da Kuveytli ortağının tedirgin olarak telefonla bilgi aldığını söyledi.


Dünyanın önde gelen emlak ve gayrimenkul fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015, Türkiye gündeminin gölgesinde başladı. Önce Dağlıca ardından Iğdır'da yaşanan saldırı haberleri moralleri bozdu. Cityscape'e katılacağı açıklanan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Türkiye'de yaşanan olaylar nedeniyle fuar programlarını iptal ettiği öğrenildi. Fuara katılan firma temsilcileri, yabancı yatırımcıların Türkiye'de yaşanan gelişmeler hakkında Körfezli yatırımcıların kendilerine sorular sorduğunu kaydetti. Gelişmeleri, “Seçilmiş bir hükümet mutlaka kurulmalı. İstikrar için bu...