05 / 05 / 2024

Terra Ataşehir çarşıda kaç dükkan var

Terra Ataşehir çarşıda kaç dükkan var

Modüler sistemle İstanbul Finans Merkezi Ataşehir'de inşa edilen Terra Ataşehir Çarşı, tamamı köşe, minik dükkânlar ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimcilere ekonomik avantajlar sunuyor...

Ataşehir'deki 200 bin 700 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallesi Yaklaşık 20,07 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı. Ş.PLN askıya çıktı.

Ataşehir'de Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin imar planları kabul edildi!

İstanbul Ataşehir'e bağlı Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin Revizyon Nazım İmar Planlarına yönelik teklif, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Ataşehir'de riskli binanın boşaltılması sırasında arbede çıktı!

Ataşehir Kayışdağı Caddesi üzerinde bulunan apartman riskli olduğu gerekçesiyle tahliye edildi. Olay sırasında bina sakinleri ile belediye görevlileri arasında arbede çıktı. 

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ünal tarafından kuruldu...

Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi imar planı askıda!

Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3332 ada, 18 ( Eski: 4, 6 ) parsele ilişkin tadilat imar planı askıda...

Ataşehir Nazım İmar Planı plan notu değişikliği askıda!

Ataşehir İlçesi'ne bağlı Ünalan - Örnek - Esatpaşa ve Fetih Mahalleleri Nazım İmar Planı plan notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları kura çekilişi 18 Nisan'da!

Emekevler Atapark Konutları 3. kura çekilişi, noter huzurunda 18 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’de Ataşehir Belediye Başkanlığı 7. kat Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Ataşehir Kayışdağı İnönü imar planı askıda!

Ataşehir İlçesi, Kayışdağı, İnönü Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı bugün askıya çıkarıldı.

Ataşehir İçerenköy Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir İçerenköy Mahallesi'nde bazı parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli 06.07.2017 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. Plan tadilatı 17 Kasım'da askıdan inecek.

Terra Ataşehir çarşıda kaç dükkan var Haberi

Terra Ataşehir çarşıda kaç dükkan var

Terra Ataşehir'in alışveriş ve eğlence alanı olan Çarşı'da küçük metrekareli mağazalarla girişimcilerin işletme giderlerinin düşürülmesi amaçlanıyor.


PROJENİN SON DURUM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ



Modüler sistemle İstanbul Finans Merkezi Ataşehir'de inşa edilen Terra Ataşehir Çarşı, tamamı köşe, minik dükkânlar ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimcilere ekonomik avantajlar sunuyor. 


Terra Ataşehir Çarşı, alışveriş ve eğlence merkezi olarak ön plana çıkıyor. Çarşı'da, dükkânların küçük metrekarelerde tasarlanması sayesinde dekorasyon, kira ve aidat gibi zorunlu işletme giderlerinin düşük olmasını sağlanıyor. Kullanım alanı itibariyle küçük metrekarelerden oluşan ve her iş alanından sadece bir tane açılabilecek olan dükkânlar, sektörüne göre özel olarak dizayn ediliyor. 


Terra Ataşehir Çarşı'da yer alacak 229 adet dükkânı küçük metrekarelerde yapmanın amacına değinen KentArt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Aydemir, "Metrekareleri küçük tutmamızdaki en büyük...