05 / 05 / 2024

Terrace Doğa telefon

Terrace Doğa telefon

İnanlar İnşaat'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği ve sadece 36 villadan oluşan projesi Terrace Doğa'da teslimler başladı. Projede villa alanları 203 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.

Altınbaşak Doğa telefon!

Altınbaşak Doğa telefon bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Cumhuriyet mahallesinde inşa ediliyor.

Terrace Doğa Zekeriyaköy fiyatlar!

Terrace Doğa Zekeriyaköy fiyatları 1 milyon 985 bin dolardan başlayarak değişiyor. İnanlar İnşaat imzasını taşıyan Terrace Doğa Evleri'nde 72 villa yer alıyor...

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Karat 34 iletişim!

Toplam 621 bağımsız üniteden oluşacak olan proje 5 blok halinde yükselecek. Doğa Şehircilik-Baş Yapı Karat 34 iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Basın Ekspres Doğa Şehircilik-Baş Yapı iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje 36 bin metrekare alanda inşa edilecek. Basın Ekspres Doğa Şehircilik-Baş Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Basın Ekspres iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek proje Yenibosna'da Basın Ekspres bölgesinde yükselecek. Baş Yapı-Doğa Şehircilik Basın Ekspres iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Ankara Doğa City satış ofisi!

İnşaat çalışmalarının 15 Eylül tarihinde başlaması planlanan projede daire tipleri 3+1 olarak dizayn edildi. Ankara Doğa City satış ofisi telefon numarası 0212 243 18 00 olarak belirlendi.

Ankara Doğa City iletişim bilgileri!

Daire büyüklüklerinin 134 metrekareden başlayan proje konum bilgisine göre şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Ankara Doğa City iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 243 18 00 olarak belirlendi.

Pruva 34 Doğa Şehircilik iletişim!

Pruva 34 Doğa Şehircilik iletişim bilgileri olarak telefon numarası 444 64 64 olarak belirlendi. Toplam 239 adet daireden oluşan Pruva 34 Doğa Şehircilik projesinde banka kredisi ile ödeme yapılıyor.

Terrace Doğa'da satışlar tamamlanıyor!

Türkiye'nin yükselen semtlerinden olan Zekeriyaköy'de inşa edilen Terrace Doğa'da geçtiğimiz ay başlayan satışlar tamamlanmak üzere.. Proje, 1965 yılında İstanbul'da kurulan İnanlar İnşaat tarafından gerçekleştiriliyor.

Terrace Doğa'da satış tamamlanıyor!

Türkiye'nin yükselen semtlerinden olan Zekeriyaköy'de inşa edilen Terrace Doğa'da geçtiğimiz ay başlayan satışlar tamamlanmak üzere.. Proje, 1965 yılında İstanbul'da kurulan İnanlar İnşaat tarafından gerçekleştiriliyor.

Terrace Doğa’da yatırım ve yaşam için son villalar!

Zekeriyaköy’de, İnanlar deneyimi ile tamamlanan Terrace Doğa’ya yoğun ilgi devam ediyor. Yaşamın geçtiğimiz ay başladığı Terrace Doğa, yatırım yapmak veya yaşamak için ideal bir proje...

İnanlar Terrace Doğa'da yaşam başladı!

Mimari tasarımı Loft Mimarlık tarafından yapılan Terrace Doğa projesinde yer alan villalar 203 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Proje toplamda 36 adet müstakil villadan meydana geliyor..

İstanbul'da Doğa'ya taşınma zamanı: Terrace Doğa!

Banka kredisi ile konut sahibi olunan Terrace Doğa projesinde yer alan villalar 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 36 adet villadan meydana gelen projede son villaların satış sürecine devam ediliyor...

Terrace Doğa telefon Haberi

Terrace Doğa telefon

İnanlar İnşaat'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği ve sadece 36 villadan oluşan projesi Terrace Doğa'da teslimler başladı. Projede villa alanları 203 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor. Doğadan ilham alınarak tasarlanan projede açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, sauna, güneşlenme terası, çok amaçlı salon, çocuk oyun odası ve fitness center gibi birçok sosyal olanak sunuluyor. İnşası devam eden 3. Köprü'ye yakınlığıyla dikkat çeken Terrace Doğa, 3. Havalimanına da yakın bir konum da yer alıyor. 



Posta 


İnanlar İnşaat Terrace Doğa iletişim:

Telefon: 444 2002

Web adresi: