09 / 05 / 2024

Terrace Mix de son durum

Terrace Mix de son durum

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix projesi 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Esenyurt Terrace Mix adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Terrace Mix Esenyurt 100 ay sıfır faiz kampanyası!

Terrace Mix Esenyurt'ta 100 ay sıfır faizle ödeme avantajı sunuluyor. Terrace Mix Evleri'nde aylık taksit ödemeleri 990 TL'den başlayarak değişiyor...

Terrace Mix'ten ev alan herkese Renault Clio hediye!

Terrace Mix'ten ev alan herkese Renault Clio hediye ediliyor. Kampanya için son gün 31 Aralık 2015 olarak belirtilen projede dairelerin büyüklükleri 34 ile 230 metrekare arasında değişiyor.

Terrace Mix'te hem evinizi hem de komşunuzu seçin!

Cumhuriyet Gazetesi Ekonomi Sayfası köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix projesini inceledi. İşte o yazı....

Terrace Mix Esenyurt daire fiyatları!

Terrace Mix Esenyurt daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. E-5'e 500 metre yakınlıkta olan projede metro ve metrobüse yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor.

İnanlar Terrace Mix'te fiyatlar 139 bin TL'den başlıyor!

İnanlar İnşaat imzasıyla yükselen Terrace Mix projesi İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.Projede fiyatlar 139 bin TL'den başlangıç göstererek kata ve cepheye göre değişiyor.

Terrace Mix'te 1+0 ve 1+1 dairelerde yatırım fırsatı!

İnanlar’ın Terrace Mix projesi de 1+0 ve 1+1 daireleriyle çağı yakalıyor, şıklığı, fonksiyonellik ile bir arada sunuyor. 1+0 ve 1+1 daireler küçük alanlarda büyük yaşam ve yatırım avantajları sunuyor.

İnanlar Terrace Mix fiyat listesi!

Dairelerin büyüklükleri 34 metrekare ile 230 metrekare arasında değişen Terrace Mix Konutları 'nda toplam 945 tane daire yer alıyor. İşte İnanlar Terrace Mix fiyat listesi...

Terrace Mix Konutları nerede?

İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Terrace Mix Esenyurt Evleri 'nde yer alan daire fiyatları 130 bin TL ile 325 bin TL arasında değişiyor. Peki Terrace Mix Konutları nerede?

İnanlar Esenyurt Terrace Mix Evleri'nde 0 peşinat kampanyası!

İnanlar İnşaat Terrace Mix projesini Esenyurt'ta hayata geçiriyor. 945 konuttan oluşan Terrace Mix 1+0'dan 3+1'e değişen daire seçenekleriyle kapılarını açıyor. İşte Terra Mix projesinin ayrıntıları...

Esenyurt Terrace Mix satılık daire!

Esenyurt Terrace Mix satılık daire fiyatları 130 bin TL'den başlıyor. Daire alanlarının 42 metrekare ile 562 metrekare arasında değiştiği projede 945 tane daire yer alıyor.

Esenyurt Terrace Mix daire fiyatları!

Terrace Mix projesinde aylık 1.150 TL taksit ödemesiyle daire sahibi olunabiliyor. 20 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede daire alanları 42-562 metrekare arasında değişiyor. İşte Esenyurt Terrace Mix daire fiyatları...

Terrace Mix ticari birim fiyatları!

Terrace Mix projesinde yer alan 27 adet ticari birim satışa sunuluyor .Projedeki ticari birimlerin büyüklükleri 42 - 562 metrekare arasında değişiyor. İşte Terrace Mix ticari birim fiyatları...

Terrace Mix'te ticari alanların satışı başladı!

Terrace Mix Çarşı'da yer alan 27 adet ticari birimin satışları başladı. Alanları 42 ile 562 metrekare arasında değişen dükkanların fiyatları 460 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Terrace Mix de son durum Haberi

Terrace Mix de son durum

Satış süreci devam eden Esenyurt Terrace Mix 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ayda 1.150 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor.


Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan Terrace Mix Esenyurt'ta stüdyo dairelerin fiyatları 130 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Esenyurt Terrace Mix adres bilgileri haberimizin devamında mevcut. Projede yer alan konutların büyüklükleri 42 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiyor.


Çeşitli sosyal donatı alanlarına sahip Terrace Mix Evleri 'nde buhar banyosu, sauna, Türk hamamı, çocuk havuzu, güneşlenme terası, kapalı otopark, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı, kardiyo, fitness yer alıyor. 


Terrace Mix Rezidans'ın kampanyası kapsamında stüdyo dairelerde 13 bin TL peşinat ve 3 arama ödeme...