18 / 07 / 2024

ters ev olur mu

ters ev olur mu

Rusya'nın kültür başkenti kabul edilen St. Petersburg'da tuvaletinden mobilyasına kadar her şeyi baş aşağı duran ters ev açıldı. İki odalı apartman dairesi olarak tasarlanan ters eve, Petersburglular yoğun ilgi gösteriyor.

Mağdur ev sahibi sordu: Kiracım benden çaldığı kiralarla kurbanlık almış, acaba kurbanı kabul olur mu?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sular durulmazken, mağdur ev sahibi Hakan Kara'dan da şaşırtan bir paylaşım geldi. Hakan Kara sosyal medya hesabı üzerinden "Kiracım benden çaldığı kiralarla kurbanlık dana almış, acaba kurbanı kabul olur mu?" diye sordu.

'Konutta yeni vergi düzenlemesi' kiraları yükseltir, yeni ev almak isteyenlerin kabusu olur!

Finansal danışman Hüseyin Kantürk, X sosyal medya hesabından konutta yeni vergi düzenlemesine değindi ve "Kiraları yükseltir, yeni ev almak isteyenlerin kabusu olur" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut kredisi faizleri yüzde 1'e düşürse ne olur? Ev alma hayali kuranlar dikkat!

Yeni ev alacaklar ve konut yatırımı yapacaklar, fiyatların düşüp düşmeyeceğini merakla araştırırken, konut kredisi faizlerinin de nasıl seyredeceği merak ediliyor. Peki konut kredisi faizleri yüzde 1'e düşürse ne olur? Bu durumda ev alınır mı? İşte vatandaşların yorumları...

Kiralara yüzde 25 zam sınırı uzarsa, 1-2 odalı evlerin kirası 50 bin TL olur! Ev sahipleri ve kiracılar aman dikkat!

Ev sahipleri, kiralara yüzde 25 zam sınırının uzatılıp uzatılmayacağını merak ediyor. Peki kiralara yüzde 25 zam sınırı uzarsa piyasada neler olur? İşte konuya ilişkin o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev sahipleri yüzde 25 kira zammı sınırına uymazsa ne olur? Hem kiracıları hem ev sahiplerini ilgilendiren flaş detay!

Kiracı ile ev sahipleri arasında, kira artış oranı ve kiranın ne kadar olacağı ile ilgili yaşanan anlaşmazlıklar büyüyor. Peki ev sahipleri yüzde 25 kira zammı sınırına uymazsa ne olur?

Pamuktan ev olur mu? Olmaz demeyin! 1939 yılında Amerika bunu da planlamış!

1939 yılında, Amerika'da her sene ihtiyaçtan fazla pamuk yetiştirilmesi mühendisleri harekete geçirmiş.

Mağdur ev sahibinden düşük kiralara bir isyan daha: 1.500 TL ev kirası olur mu? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar devam ederken, mağduriyet yaşayan bir ev sahibi de düşük kiralara isyan ederek, "1.500 TL ev kirası olur mu?" diye sordu.

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken vergilere dikkat! Emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken tapu harç ve vergilerinde değerinden farklı gösterilmesinin neye yol açacağı tek tek açıklandı. Peki emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

25 yıllık ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır? Hiç sigortası olmayan ev hanımları nasıl emekli olur?

25 yıllık ev hanımlarının emeklilik konusu milyonlarca ev hanımının gündemde yer alıyor. Peki “Hiç sigortası bulunmayan ev hanımları nasıl emekli olur?” İşte detaylar!

Ev sahibi kiracıya ihtar çekerse ne olur? Kiracıyı çıkarmak için haklı sebepler nelerdir?

Ev sahipleri ve kiracılara dair pek çok soru sorulmaktadır. Bunlardan en bilineni de ihtar çekme konusudur. Kiracıların bir kısmı Ev sahibi kiracıya ihtar çekerse ne olur? sorusunu sormaktadır. İşte o ayrıntılar!

Ev sahibi vefat ederse kira sözleşmesi ne olur?

Kiracılar ve ev sahipleri arasında bir kira sözleşmesi imzalanır. Bu sözleşme resmi bir belgedir ve iki tarafı bağlar. Peki evin maliki ölürse sözleşmeye ne olur? İşte detaylar!

Ahşap ev soğuk olur mu? Ahşap ev kurtlanır mı?

Ahşap ev yaptırmayı düşünenler, bu konuda detaylı bir bilgi edinmek istiyorlar. Peki ahşap evler soğuk olur mu? İşte ahşap evlere dair araştırılan detaylar!

Ev sahibi kiracıyı mahkemeye verirse ne olur? Ev sahibi kiracıyı mahkemeye verirse ne kadar sürer?

Ev sahipleri bazı hallerde kiracının tahliyesini isteyebilir. Eğer bu iş mahkemeye kadar giderse süreç nasıl işler ne gibi olaylar olur? Peki Ev sahibi kiracıyı mahkemeye verirse ne kadar sürer? İşte detaylar!

ters ev olur mu Haberi

ters ev olur mu

Rusya'nın St. Petersburg şehrinde baş aşağı duran "ters ev" açıldı.


Rusya'nın kültür başkenti kabul edilen St. Petersburg'da enstalasyon (yerleştirme) sanatından esinlenerek inşa edilen ters evin, sadece dış görünüşü değil, tuvaletinden mobilyasına kadar her şeyi alışılagelmişten çok farklı düzenlenmiş.


Ters evin çatısı, balkonu, mutfağı, tuvaleti ve mobilyaları baş aşağı duruyor. Çatısı zemin, zemini tavan olan ters eve gelen ziyaretçiler, keyifli anlar yaşarken, bir anlık algılama sorunuyla da karşılaşıyorlar.


İki odalı apartman dairesi olarak tasarlanan ters eve, Petersburglular yoğun ilgi...