30 / 04 / 2024

Terzioğlu Vakfı daire satışı

Terzioğlu Vakfı daire satışı

Mülkiyeti Terzioğlu Vakfına ait olan 71 dairenin açık arttırma usulü ile gerçekleşen satışına başlandı. Terzioğlu Vakfı binasında gerçekleşen 71 dairenin açık attırma usulü satışı, 29 Nisan tarihine kadar devam edecek.

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Gül Hande Terzioğlu tarafından kuruldu.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler için ABD pazarı açıldı!

ABD'de altyapı yatırımları için 3.5 trilyon dolarlık bütçeye Kongre'den onay verildi. ATBD Council Onursal Başkanı Uğur Terzioğlu, bu yatırımların Türk müteahhitler için büyük fırsat olduğunu dile getirdi. 

Burçin Terzioğlu Kastamonu'da dağ evi arıyor!

Pandemi nedeniyle gözlerden uzak bir yerde tatil yapmak isteyen oyuncu Burçin Terzioğlu, Kastamonu'da dağ evi kiralamak için kollarını sıvadı. 

Burçin Terzioğlu Marmaris'te günlük 2 bin 500 TL'ye villa kiraladı!

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, sevgilisiyle Marmaris'te günlük kirası 2 bin 500 TL olan bir villayı kiraladı...

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın Geleneksel İftar Programı koronavirüs nedeniyle iptal edildi!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın 18. Geleneksel İftar Programı tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını sebebiyle iptal edildi.

Esenyurt’ta Necmi Kadıoğlu Vakfı’na tahsis edilen arsaya tepki geldi!

Eski belediye başkanı AKP'li Necmi Kadıoğlu’nun vakfına tahsis edilen 25 dönümlük arsada basın açıklaması yapan Esenyurt Alternatif Kültür Sanat Derneği üyeleri, arsa hakkında, “Bu arsa Esenyurtlu çocukların okul alanıdır!” dedi… 

Turgay Erdem'den 7 milyon TL'lik villa açıklaması!

CHP’li Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, onlarca ağaç kesilerek baraj kıyısına yapılan kaçak villanın kendisine değil, belediyede şoför olan Mümin Terzioğlu’na ait olduğunu iddia etti...

Mustafa Hasanoğlu Vakfı’nın geleneksel iftarı 17. kez düzenlendi!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı geleneksel iftarını, 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü Şehzade Mehmet Külliyesi'nde gerçekleştirdi...

Diyanet'ten ÇOMÜ cami inşaatına 1 milyon TL destek!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Çorum Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Yerleşkesi’nde yapıma başlanan cami inşaatı için 1 milyon TL'lik destek sağlayacağını açıkladı.

İlker Kaleli Emirgan'da ev tuttu!

Poyraz Karayel dizisinde başlayan aşklarını geçtiğimiz günlerde sona erdiren İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu cephesinde yeni bir gelişme daha yaşandı. İlker Kaleli'nin, Emirgan'da ev tuttuğu öğrenildi.

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu evlerini ayırdı!

Üç buçuk yıldır ilişki yaşayan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli evlerini ayırdı. Ünlü çiftin, Kaleli’nin tükenmişlik sendromu yaşadığı için ayrıldığı söyleniyor.

Mevlüt Uysal'dan dünya şampiyonu Beytullah Eroğlu'na daire sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Dünya Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası'nda 50 metre kelebekte altın, 50 metre sırtüstünde de bronz madalya kazanan Beytullah Eroğlu'na bir daire hediye sözü verdi. 

Terzioğlu Vakfı daire satışı Haberi

Terzioğlu Vakfı daire satışı

Mülkiyeti Terzioğlu Vakfına ait olan 71 dairenin açık arttırma usulü ile gerçekleşen satışına başlandı. TOKİ 960 Toplu Konut Alanında 960 daire ile Barbaros Mah. Atatürk Cad. EMTAŞ Apt. No: 191 adresinde bulunan 12 ve 14 numaralı dairelerin açık arttırma usulü ile satışına başlandı. Terzioğlu Vakfı binasında gerçekleşen 71 dairenin açık attırma usulü satışı, 29 Nisan tarihine kadar devam edecek. Dün itibari ile 180 Bin TL'den başlayan 3+1 dairelerin ihalesi gerçekleştirilirken, bugün ve 28-29 Nisan tarihlerinde 130 Bin TL'den başlayan 2+1 dairelerin ihalesi gerçekleşecek. 


VATANDAŞLAR MUHAMMEN BEDELLERİ PAHALI BULDU 


Sabah saat 10.00'da başlayan ihalelere katılmaya gelen vatandaşlar, kapalı olarak gerçekleştirilen açık arttırmaya katılırken yapılan satışlarda ihale başlangıç fiyatları olan muhammen bedellerin fazla olduğunu belirtiler. Zemin kat 2+1 daire ihale satış bedellerini 130...