02 / 05 / 2024

tescilli bina desteği

tescilli bina desteği

Kentsel dönüşümün sadece bina yıkıp yapmakla sınırlı olmadığını dile getiren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, tescilli yapıların bir an önce ayağa kaldırılması için merkezi iktidarı destek olmaya çağırdı.

Giresun’da evlerini boşaltanlara kira desteği!

Giresun’da sağanak sonucu 361 bina ile alt ve üst yapıda ağır hasarın oluştuğu selin izleri siliniyor. Selin vurduğu köylerdeki hasar alan evlerini boşaltanlar, güvenli yerlerde sağlanan kira desteği ile yeni yaşamlarını kuruyor.

Özel okula dönüşen dershanelere arsa ve bina desteği geliyor!

Özel okula dönüşen dershanelere arsa ve bina desteği verilecek. MEB yetkililerinin verdiği bilgiye göre, dönüşüm programındaki 1.534 kurum ihalelere girme yeterliliğine sahip.

Ödemiş Birgi Evleri'ne proje desteği!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından her yıl tescilli binaların röleve, restitüsyon ve restorasyon projesi çizimi için açılan destek programına Birgi'deki altı tescilli bina için başvuran Ödemiş Belediyesi, dördü için destek almayı başardı.

Afet riskli bina sahiplerine faiz desteği limiti arttı!

Söz konusu alanların dönüştürülmesi kapsamında kullandırılan kredilerde, faiz desteği sağlanacak kredi anapara tutarının üst limiti 125 bin liraya yükseltildi.

Tokat'taki tarihi ve tescilli evlere hibe desteği verildi!

Tokat'ta tarihi ve tescilli evlerini restore ettirmek isteyenlere Kültür ve Turizm Bakanlığınca hibe desteği verildiği bildirildi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Akyüz, kentte tarihi dokusu bozulmamış evlerin, sokakların bulunduğunu belirtti.

Ev sahibi olmak isteyenlere devlet desteği nasıl sağlanır?

Birçok alanda düzenleme yapılmasını öngören Torba Yasa'da konut sahibi olmak isteyenler için de devlet desteği çıkarılıyor. Peki, ev sahibi olmak isteyenlere devlet desteği nasıl sağlanır?

Ağaoğlu kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Hemen teslim daireler!

Andromeda Gold, My Towerland ve de My Home Maslak projeleri için geçerli sayılan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor.

Kentsel dönüşüm kredi desteği 2015 detayları!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Tapu Kadastro Çağrı Merkezi'nden aldığımız bilgilere göre faiz desteği verilen güçlendirme, konut ve iş yeri yapım kredilerinin arasına konut ve iş yeri edinme kredileri de eklendi...

Ağaoğlu İnşaat'tan yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için Ağaoğlu İnşaat'ın başlattığı yüzde 35'lik faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya 13 Şubat tarihinde başlayan kampanya yeni fırsatlar sunuyor.

Konut ve iş yeri edinme kredisine puan desteği!

Bakanlar Kurulu kararıyla, kentsel dönüşümde konut edinme kredisine 400, iş yeri edinme kredisine 300 baz puan faiz desteği verilecek.

Kentsel dönüşümde konut edinme kredisine yüzde 4 faiz desteği!

6.5 milyon binanın yıkılıp yeniden yapılacağı kentsel dönüşümde konut edinme kredisine yıllık yüzde 4, iş yeri edinme kredisine yüzde 3 faiz desteği verilecek.Faiz desteği bankalardan 31 Aralık'a kadar alınacak krediler için uygulanacak.

Ağaoğlu İnşaat'tan 3 projesine yüzde 35 faiz desteği kampanyası!

Ağaoğlu İnşaat'ın 13 Şubat tarihinde başlattığı yüzde 35'lik faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Konut edinme kredisine 400 puan faiz desteği verilecek!

Bakanlar Kurulu kararıyla, kentsel dönüşümde konut edinme kredisine 400, iş yeri edinme kredisine 300 baz puan faiz desteği verilecek.

tescilli bina desteği Haberi

tescilli bina desteği

Kentsel dönüşümün sadece bina yıkıp yapmakla sınırlı olmadığını dile getiren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, tescilli yapıların bir an önce ayağa kaldırılması için merkezi iktidarı destek olmaya çağırdı. Pekdaş, "Bu sadece yerel yönetimlerin altından kalkabileceği bir konu değil. Kamulaştırma veya yapıların korunması için müdahale yolunun kolaylaştırılması gerekiyor" dedi. 


Posta...