21 / 05 / 2024

Tescilli Markalar Derneği kira açıklaması

Tescilli Markalar Derneği kira açıklaması

Tescilli Markalar Derneği (TMd) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Stamati yaptığı açıklamada, "3 ay kirasız dönem ticari işletmelerin faaliyetlerinin devam etmesine büyük fayda sağlayacaktır” dedi.

Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi olduğunu söyledi.

Birleşmiş Markalar Derneği'nden 5 üye istifa etti!

Zincir perakendede 420 markayı temsil eden Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu’ndan 5 üye istifa etti. Sürpriz istifaların, Kovid-19 sebebiyle zor günler yaşayan sektörün temsiline ilişkin yaşanan görüş ayrılıklarından kaynaklandığı belirtiliyor.

Birleşmiş Markalar Derneği AVM’lerde sağlıklı açılış için taleplerini açıkladı!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu alışveriş merkezlerinin açılma sürecin sağlıklı ilerleyebilmesi için önerilerini 5 başlık altında topladı.

Tescilli Markalar Derneği'nden kira önerisi!

Tescilli Markalar Derneği (TMd) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Stamati yaptığı açıklamada, "3 ay kirasız dönem ticari işletmelerin faaliyetlerinin devam etmesine büyük fayda sağlayacaktır” dedi.

Birleşik Markalar Derneği’nden 'AVM'ler 3 ay kira almasın' çağrısı!

Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında 2 aydır kapalı olan AVM'lerin açılması gündemde konuşulmaya devam ediyor. BMD yani Birleşik Markalar Derneği’nde. BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM'lerin açılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu...

BMD: Mücbir sebep nedeniyle kapalı mağazalar için markalarımız kira ödeyemeyecek!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Öncel, "Markalarımızın hemen hemen tamamı mağaza kirasını ödeyemeyecek durumda." açıklamasında bulundu.

Birleşmiş Markalar Derneği'nden 'AVM'ler kira almasın' önerisi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, koronavirüs tehdidi ortadan kalkana kadar AVM yönetimlerinin kira ve genel gider almayacaklarını çok net bir şekilde ilan etmelerini, ayrıca bankalardan da çek borçluları için kredi kolaylığı istediklerini bildirdi. 

Füsun Kuran: Türkiye'de AVM sayısı artmalı!

Türkiye'de alışveriş merkezi sayısı 350'yi buldu. Tescilli Markalar Derneği Başkanı Füsun Kuran, Türkiye'deki tüketicilerin caddelerde alışveriş yapmaktansa alışveriş merkezlerini tercih ettiklerini ve o nedenle de AVM sayısının fazla olmadığını söyledi.

Birleşmiş Markalar Derneği organize perakendenin yeni rotasını çiziyor!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Kariyo, perakendenin yeni rotasını çizdiklerini söyleyerek, “Türkiye gelecek 10 yılda ‘büyük marka yürüyüşüne’ tanıklık edecek” dedi..

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor.12 Yaş Erkekler Tenis Final Grup Müsabakaları dün Alanya Park ve Turgay Soysal Tenis Kulübü Tesisleri'nde başladı. Başkan Burhan Sili başlangıç törenine katıldı.

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği iftar yemeği düzenledi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği' nin düzenlediği iftar yemeği Antalya'nın tanınmış simalarını ve müteahhitlerini bir araya getirdi. İftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel' de katıldı...

İdris Güllüce, Hollanda Türk İşadamları Derneği üyeleriyle görüştü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Hollanda Türk İş adamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Güllüce, '"Sizler Osmanlı dönemindeki akıncıların bugün ekonomideki, ticaretteki temsilcilerisiniz" dedi.

Hüseyin Sözlü, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği iftar yemeğine katıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nce (AYAMDER) Park Zirve'de verilen iftar yemeğine katıldı. AYAMDER üyelerine hitap eden Başkan Hüseyin Sözlü Yapı müteahhitleri gücümüze güç katacak dedi...

Tescilli Markalar Derneği kira açıklaması Haberi

Tescilli Markalar Derneği kira açıklaması

 Tescilli Markalar Derneği (TMd) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Stamati, 11 Mayıs tarihinde açılacak olan AVM’lerdeki kira ilişkilerine ilişkin, "3 ay kirasız dönem ticari işletmelerin faaliyetlerinin devam etmesine büyük fayda sağlayacaktır.” dedi.

Dernek tarafından yapılan açıklamada, dünyayı etkisine alan Kovid-19 salgınının insan ilişkilerini, sağlığı ve dünya ekonomilerini büyük ölçekte etkilediği belirtilerek, derneğe kayıtlı perakende sektörü üyelerinin de “Önce Sağlık” sloganı ile cadde ve AVM mağazalarının tamamını kapattığı ve ciddi bir gelir kaybına uğradığı belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Mayıs 2020 tarihinde AVM’lerin 11 Mayıs tarihinden itibaren açılabileceğini duyurduğu anımsatılan açıklamada, gerekli hazırlıkların yapıldığı aktarıldı.

Ekonominin soğuması ilkbahar-yaz sezonunun kaçırılması, var olan koleksiyonların cazip kılınması için yüksek oranda indirim yapılarak satılması gerekeceği belirtilen açıklamada, şöyle konuştu:

"AVM’lerdeki yeni düzen, yemek, spor, çocuk oyun...