18 / 05 / 2024

Tesco Kipa arasta kırklareli şubesi kapandımı

Tesco Kipa arasta kırklareli şubesi kapandımı

Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş., daha önce kapatılacağını duyurduğu Karşıyaka Şemikler, Işıklar Lüleburgaz ve Arasta Kırklareli şubelerinin 25 Nisan 2014 tarihi itibariyle fiilen kapatıldığını açıkladı...

Antalya Arasta'da teslimler yılın ilk çeyreğinde yapılacak!

ADERAN GLOBAL tarafından Antalya Korkuteli'de hayata geçirilen ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan Arasta projesinin teslimleri yılın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Kipa İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kipa İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Çalışkan tarafından kuruldu.

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile İnan Yankaç tarafından kuruldu.

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile İnan Yankaç tarafından kuruldu.

Bolu Arasta Projesi Eylül'de tamamlanıyor!

Bolu Gerede'de metruk halde bulunan ve Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın girişimleri ile 3 bin metrekarelik alanın bin metrekaresi kamulaştırılarak hayata geçirilen Arasta Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin Eylül'de tamamlanması bekleniyor. 

Bolu Gerede Arasta projesi Eylül'de tamamlanacak!

Bolu Gerede'de yer alan metruk haldeki binayı dönüştürme Arasta Projesi'nde çalışmalar devam ediyor. Projenin Eylül ayı gibi tamamlanması hedefleniyor.

Aydın Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı!

Aydın Korkuteli Belediyesi heyeti Arasta Projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı görüşmenin ardından ilçeye sevinçli haberle döndü.

Muğla Büyükşehir'den Menteşe Arasta’ya 2.1 milyar TL'lik tarihi dokunuş!

Muğla arasta bölgesinde bulunan tarihi Yağ Hali yeniden canlanıyor. Yüzde 51’lik kısmı tamamlanan Yağ Halinde taş duvar örüm işleri tamamlanırken, bodrum katta seramik döşemesi, kapı montajı ve badana işlemleri de tamamlandı.

Tesco Tayland Malezya'daki birimlerini 10.6 milyar dolara sattı!

İngiltere'nin en büyük perakendecisi Tesco Tayland Malezya'daki birimlerini 10.6 milyar dolar karşılığında  CP Grubu'na satmak için anlaştı...

Muğla Büyükşehir'den Arasta’ya 2.1 milyar TL'lik tarihi dokunuş!

Muğlalıların sosyal, kültürel, ekonomik olarak buluşacakları ve tarihi dokunun canlanacağı bir alan olan Arasta’daki eski Yağ Hali projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Muğla Büyükşehir'den Arasta’ya tarihi dokunuş!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, Arasta’daki eski Yağ Hali olarak bilinen alanı yeni yüzüyle Muğlalılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Kipaş'ın Aydın'daki fabrikası 500 milyon dolara inşa ediliyor!

Aydın'daki kağıt fabrikasının yapımı devam ediyor. Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, Söke Ziraat Odası'nda basın toplantısı düzenledi.

Çaycuma Arasta Çarşısı için sözleşme imzalandı!

Çaycuma’ya 1 milyon 150 bin lira bedelli "Arasta Çarşısı" inşası için Çaycuma Belediyesi ile BAKKA arasında sözleşme yapıldı. 

Tesco Kipa arasta kırklareli şubesi kapandımı Haberi

Tesco Kipa arasta kırklareli şubesi kapandımı


Tesco Kipa tarafından yapılan açıklama şöyle:


21 Nisan 2014 tarihinde özel durum açıklaması ile kamuya duyurusu yapılan ve kapatılmasına yönelik karar alınan;


1671 Sok.No:388 Şemikler Karşıyaka İzmir adresinde yer alan "TESCO KİPA KİTLE PAZARLAMA TİCARET LOJİSTİK VE GIDA SANAYİ A.Ş. ŞEMİKLER ŞUBESİ",


Kocasinan Mah. İstasyon Cad. No:38A Lüleburgaz Kırklareli adresinde yer alan "TESCO KIPA KITLE PAZARLAMA TICARET LOJISTIK VE GIDA SANAYI ANONIM SIRKETI ISIKLAR LÜLEBURGAZ SUBESI",


Kocahıdır Mahallesi Cumhuriyet Meydanı No:18 Kırklareli adresinde yer alan "TESCO KİPA KİTLE PAZARLAMA TİCARET LOJİSTİK VE GIDA SANAYİ A.Ş. ARASTA KIRKLARELİ ŞUBESI",



25 Nisan 2014 Cuma tarihi itibariyle fiili olarak kapatılmıştır.


Kamuoyunun bilgisine...