05 / 05 / 2024

Tesco Overseas Investments Limited

Tesco Overseas Investments Limited

Migros ile Tesco Overseas Investments Limited'in, Tesco Kipa'nın pay devrine ilişkin gizli nitelikte görüşmeler sürdürüldüğü bildirildi. İşte Migros'tan Tesco Kipa açıklaması...

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Jelanı Alı Khan ve Esra Nur Çot ortaklığında kuruldu.

Wellround Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wellround Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Anar Şahlı tarafından kuruldu.

Gildeal Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gildeal Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Hans C. dall Nygaard tarafından kuruldu.

Prosperous Investments Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Prosperous Investments Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilican tarafından kuruldu.

Cotex Gayrimenkul Yatırım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cotex Gayrimenkul Yatırım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 137 bin 500 TL sermaye bedeli ile Adrıa Investments Lımıted tarafından kuruldu.

Laksod Investments Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Laksod Investments Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Maks Mazen Savaf ve Rene Devker Savaf ortaklığında kuruldu.

Defıc Globe Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Defıc Globe Enerji Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özbey Yıldız, YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri Anonim Şirketi ve Emsolt Investments Bv. ortaklığında kuruldu.

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile İnan Yankaç tarafından kuruldu.

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile İnan Yankaç tarafından kuruldu.

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golden Shamrock Investments Lımıted tarafından kuruldu.

Wıse Global Investments Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıse Global Investments Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile jamal hazam adam tarafından kuruldu.

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 11 milyon 528 bin 989 TL sermaye bedeli ile Tuquoise Investments II B.V tarafından kuruldu.

Türkiye'deki gayrimenkullerin değeri artıyor!

Al-Daar Investments Türkiye Temsilcisi Halit Sönmez, yabancıya konut satışlarını değerlendirdi. 2021'in sonuna kadar vatandaşlık alma programlarının etkisiyle yabancıya satışlarda rekor kırılacağını belirten Sönmez, geçen seneye göre yurt içi satış artışının yüzde 13 oranına ulaştığını belirtti.

Tesco Overseas Investments Limited Haberi

Tesco Overseas Investments Limited

Migros ile Tesco Overseas Investments Limited'in, Tesco Kipa'nın pay devrine ilişkin gizli nitelikte görüşmeler sürdürüldüğü bildirildi. 


Migros Ticaret AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, Şirketin, Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi AŞ'nin ana hissedarının sahip olduğu Tesco Kipa hisselerini devralmak için yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldiğine dair, dün, basın ve yayın organlarında çıkan haberler üzerine açıklama yapma gereğinin doğduğu belirtildi.


Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şirketimizin uzun vadeli büyüme stratejileri doğrultusunda, Şirketimiz ile Tesco Overseas Investments Limited arasında Tesco Kipa'nın pay devrine ilişkin gizli nitelikte görüşmeler sürdürülmektedir. Ancak taraflar arasındaki müzakereler devam ettiğinden müzakerelere ilişkin yapılacak herhangi bir açıklamanın, anlaşmayı olumsuz etkilememesi ve yatırımcıların yanıltılmasına yol açmaması değerlendirildiğinden Şirketimiz Yönetim Kurulu kararı gereğince ilgili açıklamanın ertelenmesine karar verilmiştir. Bu kapsamda,...