02 / 05 / 2024

Tesconun CEOsu Philip Clarke görevini bırakıyor mu

Tesconun CEOsu Philip Clarke görevini bırakıyor mu

Türkiye'de Tesco Kipa mağazalarıyla faaliyet gösteren İngiltere'nin en büyük perakende şirketi Tesco, faaliyet kârının öngörülenin altında kalacağı uyarısında bulunarak, şirketin CEO'su Philip Clarke'ın görevini bırakacağını açıkladı.

Küresel piyasalar Fed’in güvercin mesajlarıyla rahatladı!

Fed Başkan Yardımcısı Philip Jefferson, artan tahvil getirilerini politika kararlarını verirken dikkate alacaklarını açıkladı. Fed’in faizde durma sinyali vermesi ile risk iştahı artarken hisse senetleri yükseliyor.

Yapay zeka istihdama etki ediyor! 2030 yılına kadar 55.000 işçi işten çıkacak

CEO Philip Jansen, fiber dağıtımını tamamladıktan, çalışma şeklini dijitalleştirdikten, yapay zekayı (AI) benimsedikten ve yapısını basitleştirdikten sonra BT'nin çok daha küçük bir iş gücüne güveneceğini söyledi.

2023'e yeni TV ile girmek ister misiniz? Hepsiburada'dan Philip TV'lere 36 ay taksit imkanı! 6 Ocak 2023 fiyat listesi

Hepsiburada'dan Philips 43PUS7956 43" TV'lere 36 aya varan taksit imkanı sunuyor. Televizyonunu yenilemek isteyenler bu habere bakabilir. Peki Philips 43PUS7956 43" TV ne kadar? İşte detaylar

Philips ile kırışıklara elveda deyin! Philips Buhar Kazanlı Ütü7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye’de en çok beğenilen tüt markası olan Philip’in kazanlı ütüleri ile kırışıklıklara elveda deyin. Indirimli fiyatıyla sahip olabileceğiniz kazanlı ütüler, şimdi sizi bekliyor. Işte 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

Rcif İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rcif İnşaat Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Philip Benito tarafından kuruldu.

CG Construction İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CG Construction İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İvan Nikolov, Philip K. Anastasov ve Vihar Yordanov Naydenov tarafından kuruldu.

Arcadia Group 25 mağazasını daha kapatıyor!

İngiltere’nin ünlü zenginleri arasında yer alan Philip Green’in sahibi olduğu Arcadia Group'a ait 25 mağazanın kapatılmasının planlandığı bildirildi.

İngiltere'den evsizlere 28 milyon sterlinlik konut projesi!

İngiltere Maliye Bakanı Philip Hammond, evsizlere yönelik pilot konut projelerine yaklaşık 28 milyon sterlin ayıracağını kaydetti. Hammond,hükümetin hedefinin evsizlerin sayısını 2022 yılına kadar yarı yarıya azaltmak olduğunu söyledi.

Reysaş GYO Torbalı'daki deposunu 111 bin dolara kiraladı!

Reysaş GYO Philsa Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük ile ek protokol yapılarak kira sözleşmesini 6 ay uzattı. Kiraya verilen depodan 6 ayda yaklaşık KDV dahil 111 bin dolar gelir elde edilecek.

tapu.com yıllık değerlendirme basın toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul açık artırma pazaryeri tapu.com, birinci yaşını tamamladı. tapu.com’un Kurucu & CEOsu Emre Erşahin’in ev sahipliğinde düzenlenecek toplantı 30 Eylül 2016 Cuma günü saat 10.00’da gerçekleşecek.

Philip Morris İzmir'de ar-ge merkezi kurdu!

80 milyon dolarlık yatırım planlayan Philip Morris, dünyanın ilk oryantal tütün merkezini İzmir'de kurdu.

Philip Morris'tan İzmir Torbalı'ya 80 milyon dolarlık yatırım!

Philip Morris/Sabancı Türkiye Genel Müdürü Enrique Jimenez, ihracat amaçlı kapasite artışına yönelik 80 milyon dolarlık yeni yatırım yapacaklarını söyledi.

Tamamlanmamış binadan daire alırken nelere dikkat edilmeli?

Tamamlanmamış binalardan daire almayı düşünenleri dikkatli olmaları hususunda uyaran Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod, bu kişilerin kat karşılığı sözleşmesini okumaları, ödedikleri meblağı belgelendirmeleri ve tapu harçlarını tam ödemeleri g

Tesconun CEOsu Philip Clarke görevini bırakıyor mu Haberi

Tesconun CEOsu Philip Clarke görevini bırakıyor mu


Türkiye'de Tesco Kipa mağazalarıyla faaliyet gösteren İngiltere'nin en büyük perakende şirketi Tesco, faaliyet kârının öngörülenin altında kalacağı uyarısında bulunarak, şirketin CEO'su Philip Clarke'ın görevini bırakacağını açıkladı.


Clarke, iki yıldır Tesco'nun temel faaliyet alanı olan İngiltere'ye odaklanma stratejisini yürütüyordu.


Ancak şirket, satış geliri ve kârının üçte ikisini oluşturan İngiltere faaliyetlerindeki yeniden yapılandırmaya rağmen satışlarda sürdürülebilir artış gösteremedi.


Tesco tarafından yapılan açıklamada faaliyet koşullarının 4 Haziran'da öngörülenden daha zor olduğu ve satış ve faaliyet kârının ilk yarıda beklentilerin altında olduğu belirtildi.


Açıklamada Clarke'ın yerine göreve Unilever yöneticisi Dave Lewis'in geleceği belirtildi.


Tesco Mayıs ayında Türkiye'deki faaliyetleri için farklı şirketlerle ortaklık görüşmelerinin başarısız olduğunu açıklamış ve şirketin kârlılığını artırmaya odaklanacağını...