03 / 05 / 2024

tesis kiralama

tesis kiralama

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'da sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Ersoy, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Hazineden kiralanan tesislerin kiralama sürelerini 49 yıla uzatacaklarını belirtti.

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! O ilde günübirlik tesis inşa ettirecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de uzun süreli kiralama yöntemiyle günübirlik tesis inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

TF Varlık Kiralama'nın yurt dışı kira sertifikası ihraç programı iptal edildi!

TF Varlık Kiralama tarafından Malezya Menkul Kıymetler Komisyonunca tesis edilen IMTN programının iptaline ilişkin her türlü işlemin yürütülmesi için en az bir Yönetim Kurulu Üyesi ile birlikte  şirket imza yetkililerinin yetkilendirilmesi kararlaştırıldı.

Mezitli Belediyesi'nden sosyal tesis yapım ve kiralama ihalesi!

Mezitli Belediyesi tarafından onaylanan projeye göre kiralayan tarafından sosyal tesis (öğrenci yurdu) yapılarak 10 yıl süre ile işletme ihalesi yapılıyor..

Başiskele Soğuksu Tesis İşletmeleri ve Mesire Alanı Kiralama İhalesi 27 Nisan'da!

Başiskele Belediyesi, Soğuksu Tesis İşletmeleri ve Mesire Alanını, hali hazır mevcut durumuyla 20 yıl süreliğine kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarttı..

Antalya Finike'ye yeni sosyal tesis!

Başkan Sarıoğlu, "İnşallah Taşocağı mevkiine sosyal tesis yapmak üzere belediyeye devrini sağlayarak kiralama hakkını almış olacağız. Oraya da bir sosyal tesis kazandıracağız" dedi.

RES Gayrimenkul'den taşınmazda kiralama ve satış yönetimi!

RES Gayrimenkul teknolojik alt yapısı ile bu güne kadar bir çok ulusal ve uluslararası firmanın endüstriyel tesis arayışına çözüm üretti. İşte RES Gayrimenkul ile ticari gayrimenkulde kiralama ve satış yönetimi...

Balıkesir'de yapım karşılığı uzun süreli kiralama işi ihalesi!

T.C. Başkanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Müdürlüğü'nce eğitim ve sosyal tesis alanı yapım karşılığı uzun süreli kiralama işi ihalesi kapalı teklif usulüyle 15 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Yabancıların gayrimenkul kiralama ve iş faaliyetleri 202 milyon dolara çıktı!

2011 yılı Ocak-Şubat döneminde, gayrimenkul kiralama ve iş faaliyetleri ise yüzde 119.5 artarak 92 milyon dolardan 202 milyon dolara yükseldi.

Petkim Aliağa Kompleksi'nde sadece SOCAR'ın tesis kurabilecek!

Petkim Petrokimya Holding, Aliağa Kompleksi içinde sadece SOCAR'ın tesis kuracağını belirtti

Antalya'da belediyeden 5 milyon 404 bin 250 liraya satılık turizm tesis alanı!

Antalya Belediyesi turizm tesis alanını 5 milyon 404 bin 250 liradan satışa çıkardı...

Tesis yönetimi sektörü gayrimenkul sektörüyle 3 yıl içinde 10 milyar liraya ulaşacak!

Binalarda enerji hizmetlerinden valeye kadar, temizliğinden korunmasına kadar akla gelebilecek tüm hizmetleri sunan tesis yönetimi şirketlerinin sayıları da giderek artıyor. Sektörün genel beklentisi ise hızla büyüyen gayrimenkul sektörü ile birlikte tes

tesis kiralama Haberi

tesis kiralama

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'da temaslarını sürdürüyor. Ersoy, turizm alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu.

Altı aylık verilerin gurur verici olduğunu söyleyen Ersoy, "İlk altı aylık verileri bir önceki yılla kıyasladığımızda Türkiye genelinde yüzde 30'luk turist sayısında artış var. 16 milyon yabancı ülkemizi ziyaret etmiş. Gururla açıklıyoruz ki bunda en büyük pay Antalya'nın." dedi.

Antalya'da tesislerin birçoğunun Tarım ve Orman Bakanlığı ile Hazineden tahsisli olduğunu belirten Ersoy, 2016 krizinden sonra hükümetin geliştirdiği proje dahilinde yeni yasa çıktığını hatırlattı.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre Ersoy, "Birkaç değişiklik yaptık. Taksit sayısını, bir taksit artırdık. Bir peşin, dört taksite getirdik. Gri alanı da netleştirdik. Değer tespitlerinde mevcut işletme belgesindeki yatak kapasiteleri baz alınacak. İki önemli sorun da netleşmiş oldu....