26 / 07 / 2024

TESKİ ilçelerde altyapıya önem veriyor

TESKİ ilçelerde altyapıya önem veriyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu İlçesi Yenice Mahallesi'nde faaliyette bulunan Atık Su Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

İstanbul'da bugün bazı ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak...

İstanbul ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler ve sokaklar vatandaşların gündeminde yer alıyor. İstanbul'da bugün (16 Ocak Salı) günü elektrik kesintisi olacak mahalleler ve sokaklar BEDAŞ açıkladı. İşte haberin detayları...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Bursa'daki riskli yapı stokları hangi ilçelerde? Tek tek açıklandı! Sıvılaşma riski de var!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Sekreteri ve Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa ilçelerinde özellikle riskli olan ve sıvılaşma ihtimali yüksek olan yerleri tek tek açıkladı ve zeminde yapılan uygulamalara dikkat çekti. Peki Bursa'da riskli yapı stokları hangi ilçelerde?

İstanbul'da bazı ilçelerde su kesintisi yapılacak! İşte uzun süreli yapılacak su kesintisi ve saatleri...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan duyuru ile beraber İstanbul'da bugün su kesintisi yaşayacak ilçeler bildirildi. Uzun süreli yapılacak su kesintisi için vatandaşlar önlem almaları için uyarıldı. İşte haberin detayları...

DİKKAT: Deprem riski! Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli! Evinizin altından diri fay hattı geçiyor!

Dikkat...Dikkat... Deprem riski! Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli... Evinizin altından diri fay hattı geçiyor...

İstanbullular acilen baksın! Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli! Hazırlıklarınızı yapın!

İstanbullular acilen baksın... Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli... Hazırlıklarınızı yapın...

Bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak! İşte 21 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Elektrikler bugün nerede kesilecek? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak? İşte 21 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Elektrikler mi kesilecek? Bugün elektrik mi kesilecek? İşte 20 Haziran Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da bugün elektrikler kesilecek mi? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 20 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler açıklandı! İşte 18 Haziran Pazar elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da bugün elektrikler kesilecek mi? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 18 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Bu ilçelerde elektrikler kesilecek! İşte 17 Haziran Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Vatandaşlar hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağını merak ediyor. İşte 17 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Bu ilçelerde yaşayanlar hemen bakın! İşte 16 Haziran Cuma elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Vatandaşlar hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağını merak ediyor. İşte 16 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Vatandaşlar hemen bakın! İşte 15 Haziran Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler mi kesilecek? Hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağı tek tek araştırılıyor. 15 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı ilçelerinde ve mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte o ayrıntılar!

Elektriksiz kalacağız! İşte 14 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler mi kesilecek? Hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağı tek tek araştırılıyor. 14 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı ilçelerinde ve mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte o ayrıntılar!

TESKİ ilçelerde altyapıya önem veriyor Haberi

TESKİ ilçelerde altyapıya önem veriyor

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa'dan tesisin son durumu ile ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak Tekirdağ'ın tüm ilçelerinde altyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini, özellikle de atık su arıtma tesisleri ile ilgili çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini söyledi. 


Başkan Albayrak, tesisin yakınında oturan vatandaşlarla da bir süre sohbet etti ve vatandaşların istek ve beklentilerini dinledi. 


Çerkezköy...