05 / 05 / 2024

TESKİ Şube Müdürleri

TESKİ Şube Müdürleri

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde içme suyu sorununu ortadan kaldıracak olan içme suyu tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Tesisin, 5 bin tonluk gömme su deposu, klorlama tesisi gibi sistemleri içinde barındıracağı kaydedildi.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı 240 Şube Müdürü Alacak: Başvuru Şartları Nelerdir?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 240 şube müdürü alınacağı duyurusu yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında mevcut boş pozisyonları doldurmak amacıyla, görevde yükselme sınavı sonuçlarına göre 240 adet şube müdürü alımı yapacak. İşte bu duyuru hakkındaki önemli detaylar...

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

İmar ve ruhsat müdürleri Mezitli'de toplandı!

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin İmar ve Şehircilik ile İnşaat Ruhsat Müdürlüğü yöneticileri sorunları ve çözüm yollarını aramak için bir araya geldi.

Sütlüce’deki riskli binaların mühürleri söküldü!

Sütlüce’de çöken binanın çevresindeki riskli binaların mühürleri tehlike olmadığı gerekçesiyle söküldü. Vatandaşlara “evlerine dönebilecekleri” söylendi.

Sakarya Akçay Barajı yıl sonunda tamam!

SASKİ şube müdürleri ile bir araya geldiği toplantıda hayata geçirilen projelerle ilgili de değerlendirmeler yapan Dr. Rüstem Keleş, Akçay Barajı’nı yılsonunda bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Tekirdağ Büyükşehir'den İmar Planı Mevzuatı eğitimi!

Tekirdağ'da İmar Planı Mevzuatı" eğitimi gerçekleşti. Gerçekleşen eğitime Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve 11 İlçe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlükleri personelleri katıldı.

Konya Şehir Estetiği Şube Müdürlüğü kuruldu!

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir estetiğine katkı sağlanması amacıyla büyükşehir belediyesi bünyesinde yer alacak olan Şehir Estetiği Şube Müdürlüğü kurdu

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıyor!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında F-16'larla saldırılan İstihbarat ve Güvenlik Şube Müdürlüklerinin bulunduğu 10 katlı bina ile hemen arkasındaki eski Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü binası yıkılıyor.

Tapu ve Kadastro Şube Müdürü FETÖ'den tutuklandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'ye yönelik soruşturması kapsamında gözaltına alınan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Şube Müdürü ve bir askeri ataşe tutuklandı.

Antalya Makine İkmal Müdürlüğü’nün inşaatı tamamlanıyor!

Şehrin dört bir tarafında devam eden proje inşaatları ile Antalya’yı dev bir şantiye alanına döndüren Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden yatırımlarından birisi olan Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nün şantiye çalışması sürüyor.

Teknik Yatırım İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Teknik Yatırım İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çatalca Şubesi, Abdulkadir Sancaktutan Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Çatalca'da açıldı.

TESKİ Şube Müdürleri Haberi

TESKİ Şube Müdürleri

Saray Belediyesi’nce 2009 -2014 döneminde Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve dönemin Belediye Meclis Üyeleri tarafından projelendirilen ve İller Bankası’ndan yüzde 50 hibe desteği sağlanarak uygulanmaya başlanan, Tekirdağ’ın Büyükşehir statüsü kazanmasıyla birlikte de proje borcunun Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine devir olmasıyla devam eden Saray tarihinin en önemli projeleri olan 16 milyon maliyetli Kanalizasyon ve Su Hattı Projeleri projesinin temeli atıldı.

Saray Güneşkaya Mevkii’nde düzenlenen törene CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, TESKİ Şube Müdürleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Büyükşehir ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta...