06 / 07 / 2024

TESKİ Tekirdağ

TESKİ Tekirdağ

Gelecek nesillere yaşanabilir bir kent hazırlamak için çalışan TESKİ, Başkan Kadir Albayrak önderliğinde çevreyi koruyarak çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Tekirdağ Büyükşehir'in 2019 yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından 11 ilçede hayata geçirilen çalışmalarla ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Balaban'a yeni altyapı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü TESKİ tarafından geçen yıl temeli atılan Muratlı ilçesi Balabanlı Mahallesi İçme Suyu ve Kanalizasyon inşaatı tamamlandı.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin yeni atölyesi açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğünce hizmete sunulan yeni Araç ve Bakım Onarım Atölyesinin açılış töreni Süleymanpaşa İlçesinde geniş çaplı bir katılımla yapıldı.

Tekirdağ'da asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından başlanılan asfalt çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ'ın altyapı projelerinde sona gelindi!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde sürdürülen çalışmaların son durumu ile ilgili toplantı düzenlendi...

Tekirdağ Çerkezköy’de 63 milyon TL’lik yatırım yapılacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak TESKİ Çerkezköy Hizmet Binası’na gelerek bir basın açıklaması düzenledi. Albayrak, basın açıklamasında Çerkezköy’de bugüne kadar yapılan ve gerçekleşecek olan yatırımlar ile ilgili basın mensuplarına bilgiler verdi.

Tekirdağ Şarköy'e dev yatırım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Şarköy İlçesi Muhtelif Mahalleler İçme Suyu İnşaatı Temel Atma Törenini gerçekleştirdi.

Tekirdağ Altınova Mahallesi'nde taşkın koruma inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) işbirliği ile Altınova Mahallesinde Taşkın Koruma İnşaatının Temeli atıldı.

Tekirdağ Kapaklı'ya 21 milyonluk yatırım!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Kapaklı İlçesi Karaağaç Mahallesi Kanalizasyon kollektör hattı inşaatı temeli törenle atıldı.

Tekirdağ Teski Scada ve Kriz Yönetim Merkezi Açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kriz Yönetim Merkezini ve SCADA sistemi hizmete girdi.

Tekirdağ Kozyörük kanalizasyonu TESKİ’nin 2016 yatırım programında!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Kozyörük Mahallesi’ne yapılacak olan kanalizasyon, TESKİ’nin 2016 yatırım programı içerisine alındı.

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Karadeniz Mahallesi'nde yapılacak Batı Atıksu Arıtma Tesisi temel atma törenine katıldı.

Tekirdağ içme suyu arıtma tesisi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Su ve Kanalizasyon idaresi (TESKİ) tarafından Kumbağ Mahallesi'ne içme suyu temin etmek amacıyla yapılan Kumbağ Mahallesi İçme suyu Paket Arıtma Tesisi için önceki gün açılış töreni düzenlendi.

TESKİ Tekirdağ Haberi

TESKİ Tekirdağ

Gelecek nesillere yaşanabilir bir kent hazırlamak için çalışan TESKİ, Başkan Kadir Albayrak önderliğinde çevreyi koruyarak çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.


Kurulduğu günden bu yana 30 ayda 30 dev projeyi hayata geçiren Tekirdağ Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ), Tekirdağ Biiyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın önderliğinde, Dr.Şafak Başa'nın başında bulunduğu genel müdürlüğe bağlı daire başkanlıkları, ilçe şube müdürlükleri ve tüm personeliyle, Tekirdağ'ın 11 ilçesine, sağlıklı ve kaliteli içme suyunu götürmekte, kanalizasyon şebekeleri ve atıksu arıtma tesisleriyle çevreyi koruyarak, gelecek nesillere yaşanabilir bir kent hazırlamak için çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir. 


'Suyumuz vizyonumuzdur' 

2017 yılını da yatırım yılı ilan eden TESKİ, yapmış olduğu çalışmalar sayesinde Tekirdağ'ı sağlıklı içme suyuna kavuşturdu. TESKİ Genel Müdürü Dr.Şafak Başa, 'Suyumuz Vizyonumuzdur' ilkesiyle çalıştıklarını söyledi. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu'nun verilerine...