06 / 05 / 2024

teslim edilen konut projeleri

teslim edilen konut projeleri

Özyurtlar 4 projeyi erken teslim ediyor. İstanbul'un hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt'ta inşa edilen bu dört projeden Ncity Esenyurt 528, Nmerkez 564, Nşehir 678 ve Ntown ise 72 konuttan oluşuyor.

'Vatandaşa 390 bin konut borcumuz var' diyen Bakan Özhaseki 2024 sonunda teslim edilecek konut sayısını açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem bölgesindeki konutlar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yıl sonuna kadar 200 bin konutun daha teslim edileceğini belirtti.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen örnek 25 köy evi görüntülendi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Altınözü ilçesinde, hak sahiplerine teslim edilen köy tipi deprem konutları FPV dronla görüntülendi.

Dereli ilçesindeki sel felaketinin ardından yeniden inşa edilen TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi!

Giresun'da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından tekrar inşa edilen konut, iş yerleri ve kamu binalarıyla Dereli ilçesi modern bir görünüme kavuştu. İnşa edilen konut ve iş yerleri sahiplerine teslim edildi.

Deprem bölgesinde 46 bin konut yıl sonunda teslim edilecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 200 bin konutun yapımının sürdüğünü vurguladı ve teslim edilecek konut sayısını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Göl manzaralı Vadi Esentepe Villaları satışta! Hemen teslim yeni proje!

DİK Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Vadi Esentepe satışa çıktı. 4800 metrekare alan içerisinde 12 adet villa inşa edilecek. İşte hemen teslim edilen villa projesine ilişkin tüm detaylar... 

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Her 100 kişiden 4’ü artık kendi evinde oturmuyor! Konut sahibi oranı 8 yıldır geriliyor, kiracı oranı 10 yıldır artıyor!

İnşa edilen konut sayısındaki yükselişe rağmen kendi konutunda ortuanların oranı her geçen gün düşüyor. İşte ev sahipliği ve kiracılık oranları ile ilgili o rakamlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Prefabrik ev yaptırmanın tam zamanı! Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev son zamanların en çok tercih edilen konut tiplerinden biridir. Prefabrik ev yaptıracak kişiler, bu konutların fiyatlarını araştırmaktadır. İşte anahtar teslim prefabrik ev fiyatlarına dair detaylar!

Yastık altında 15 bin nakiti olana büyük müjde şimdi geldi! TOKİ'den onlarca ilde hemen teslim ucuz konut fırsatı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen açık artırmasını bugün gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

Kira geliri elde edenler dikkat! İşte merak edilen her şey!

Geçtiğimiz sene elde edilen konut kira gelirlerinin 7 bin TL'si gelir vergisinden istisna sayılacak. İstisnayı geçen gelirini beyan etmeyen veya eksik bildirenin bu hakkı kayboluyor. 2022 yılı için geçerli sayılacak konut istisna tutarı da 9 bin 500 TL olacak.

teslim edilen konut projeleri Haberi

teslim edilen konut projeleri


Özyurtlar İnşaat'ın, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde hayat yeni yılın ilk aylarında başlıyor. İstanbul'un hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt'ta inşa edilen bu dört projeden Ncity Esenyurt 528, Nmerkez 564, Nşehir 678 ve Ntown ise 72 konuttan oluşuyor. 2014 u Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan kuruluş, diğer taraftan da yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor. 10 bin konut üretme hedefine adım adım yaklaşan Özyurtlar İnşaat, tapuların hazır olduğu Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projeleri hem yatırım hem de oturum için konut arayanlara fırsatlar sunuyor. Ncity Esenyurt, 17 katlı dört bloktan ve 528 daireden oluşuyor. Nmerkez'de ise 564 konutun yanı sıra 146 adet ticari birimin yer...