16 / 05 / 2024

teslim tarihi ne zaman

teslim tarihi ne zaman

Mahal Sancaktepe Evleri İstanbul Anadolu Yakası'nda Sancaktepe'de Denge Yapı imzasıyla yükseliyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunan Mahal Sancaktepe Evleri üstelik 2015'in ilk aylarında teslim.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi! 

"Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi" olan Mavera Comfort Başakşehir projesi bugün satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Peki Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi ne zaman? İşte Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi...

Genyap Oxygen Plus teslim tarihi!

Genyap tarafından  İstanbul'da inşa edilen Genyap Oxygen Plus projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Peki 4 bloktan oluşan Genyap Oxygen Plus projesinin teslim tarihi ne zaman? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Seba Suites Kağıthane teslim tarihi!

Kağıthane'de hayata geçirilen Seba Suites projesi Seba İnşaat imzası taşıyor. Seba Suites Kağıthane teslim tarihi ne zaman?

Porta Vadi Evleri teslim tarihi!

Konutların metrekare birim fiyatının 12 bin TL'den başladığı Porta Vadi projesi Tüm Yapı tarafından inşa ediliyor. Porta Vadi Evleri teslim tarihi ne zaman?

Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi!

Konut ve ofislere yer verilen Cubes Ankara projesi 20 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi ne zaman?

Babacan Central Beylikdüzü teslim tarihi!

İstanbul Beylikdüzü'de yükselen Babacan Central projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuyor. Peki Babacan Central Beylikdüzü teslim tarihi ne zaman?

Zermeram Kozağaç teslim tarihi!

Zermeram projesi 800 milyon TL yatırım değeriyle Konya Kozağaç'ta yükseliyor. Peki Zermeram Kozağaç teslim tarihi ne zaman?

Yeşilköy Babacan Port Royal teslim tarihi!

Babacan Port Royal projesi İstanbul Yeşilköy'de Babacan Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Yeşilköy Babacan Port Royal teslim tarihi ne zaman?

Benesta Basın Ekspres teslim tarihi!

Benesta Basın Ekspres projesi 17 katlı tek blok olarak Esta İnşaat tarafından hayata geçirildi. Benesta Basın Ekspres teslim tarihi ne zaman?

Esenyurt Mavera Sefa teslim tarihi!

Mavera Sefa Evleri kişiye özel ödeme seçenekleriyle İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Peki Esenyurt Mavera Sefa teslim tarihi ne zaman?

Yücesoy Metrofis Bornova teslim tarihi!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Metrofis Yücesoy projesi "Ofis alırken de Yücesoy" sloganıyla tanıtılıyor. Peki Yücesoy Metrofis Bornova teslim tarihi ne zaman?

Bella Residence Kağıthane teslim tarihi!

Bella Residence projesi FT Yapı ve Alyon Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Peki Bella Residence Kağıthane teslim tarihi ne zaman?

teslim tarihi ne zaman Haberi

teslim tarihi ne zaman

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle 306 konuttan meydana gelen Mahal Sancaktepe Evleri, 50 metrekareden 127 metrekareye değişen konut büyüklüklerinden oluşuyor.


9 katlı 6 bloktan oluşan evler, 1+1 daireler 139 bin TL, 2+1 daireler 190 bin TL, 3+1 daireler 305 bin 550 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.


Mahal Sancaktepe, meyve bahçeleri, market hizmetleri, otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları konforlarını hizmete sunuyor.



Mahal Sancaktepe adres: Osman Gazi Mahallesi Bilal Habeşi Caddesi Mahal Sancaktepe - Sancaktepe/  İstanbul   

Mahal Sancaktepe iletişim

Telefon: 0216 311 66 67

Web Adresi: www.mahalsancaktepe.com

Nurbanu...