03 / 05 / 2024

Tetra Pak

Tetra Pak

Türkiye'deki atık yönetimi ve geri dönüşüm sektörü, hem özel sektörün hem de yerel yönetimlerin katkılarıyla 5 milyar Euro'luk bir pazar haline geldi. Bu sektörde yeni yatırımlar yolda...

Pak Makina safran anafor 12/17 Pro koltuk yıkama makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Uzun yıllar boyunca kullanılan ve bu nedenle kirlenen koltuklarını yıkayıp ilk günkü temizliğe erişmek isteyenler için Pak Makine tarafından koltuk yıkama makinesi piyasaya sürüldü. Peki, bu koltuk yıkama makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Khan ve Taj Muhammad ortaklığında kuruldu.

Pak Ddc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pak Ddc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pak tarafından kuruldu.

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aygün tarafından kuruldu.

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Üsame Çelik, Fetih Hamza Civelek, Hakkı Enes Sönmez ve Oğuzhan Sina Kaya ortaklığında kuruldu.

Mytech Üretim Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Mytech Üretim Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engenıy Pak tarafından kuruldu.

Pakbulut Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pakbulut Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  Ahmet Akbulut ve Gül Çelik Pak tarafından kuruldu.

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Sadebek    Taştan, Ali Elkılıç Turgay Gezer ve Cengiz Karagülle tarafından kuruldu.

Pak Birlik İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Pak Birlik İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Anonim Şirketi Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Polat tarafından kuruldu.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda ihale tartışması!

Ankara 3. İdare Mahkemesi’nin iptal ettiği “işin” sürdüğünü belirten avukat Kazım Pak, bakanlığa gönderdiği yazıda mahkeme kararına uyulmasını talep etti.

Ahuya Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahuya Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Pak tarafından kuruldu.

Pak Kandemir Turizm İnşaat Yemek Gıda Temizlik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Kandemir Turizm İnşaat Yemek Gıda Temizlik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kandemir tarafından kuruldu.

Tetra Dizayn Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tetra Dizayn Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Latif Yüksel ve Serkan Yüksel tarafından kuruldu.

Tetra Pak Haberi

Tetra Pak


Türkiye'deki atık yönetimi ve geri dönüşüm sektörü, hem özel sektörün hem de yerel yönetimlerin katkılarıyla 5 milyar Euro'luk bir pazar haline geldi. Bu sektörde yeni yatırımlar yolda. Hükümet 2013"20l6'yı kapsayan ve yatırımcılara büyük fırsatlar getiren Ulusal Geri Dönüşüm Eylem Planı'na son şeklini veriyor. İki ay içinde çıkması beklenen eylem planı, holdinginden KOBİ'sine yüzlerce firmaya büyük fırsatlar sunuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın projeksiyonlarına göre, Avrupa Birliği uyum sürecinde, önümüzdeki yıllarda katı atık yönetimi sektörüne 7 ile 9 milyar Euro arasında yatırım yapılacak. 


Bundan 20 yıl önce, 28 Nisan 1993'te İstanbul'un Ümraniye ilçesine bağlı Hekimbaşı çöplüğünde yaşanan metan gazı patlaması, 39 kişinin ölümüne neden oldu; 12 kişinin cesetlerine ise hala ulaşılamadı. Bu facia, atık sonınunu en yakıcı haliyle ülke gündemine sokan olay...