27 / 07 / 2024

Tetusa Oasis Aqupark ne zaman açılacak

Tetusa Oasis Aqupark ne zaman açılacak

İZMİR'in Çeşme ilçesinde, yapımı devam eden ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük su parklarından biri olacak olan Tetusa Oasis Aqupark'ın temmuz ayı içerisinde hizmete açılmasının hedeflendiği bildirildi.

Arsago'dan Kıbrıs'a yeni proje! Kıbrıs Geçitkale Oasis projesi daire garantili arsa payı sunuyor!

Kıbrıs'ta hayata geçirilen daire garantili arsa payından oluşan Kıbrıs Geçitkale Oasis projesine yatırımcılardan büyük ilgi oluştu.

Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı!

Türkiye'nin en yeni ve modern yat limanları arasında yer alan Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı. İşte detaylar...

Oasis İnvestment İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Oasis İnvestment İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sabancı tarafından kuruldu.

Peker GYO'nun iştiraki Peker GYO Spain SL, İspanya'da 1.4 milyon Euro'ya 2 gayrimenkul aldı! 

Peker GYO'nun İspanya'daki iştirak şirketi Peker GYO Spain SL, İspanya Malaga Marbella'da Urbanisation Oasis Club projesindeki 2 konutu 1 milyon 400 bin Euro'ya satın aldı. 

Peker GYO, İspanya'daki Urbanisation Oasis Club projesinden 1.4 milyon Euro'ya gayrimenkul aldı!

Peker GYO, İspanya Malaga Marbella'da yer alan Urbanisation Oasis Club projesinden 1 milyon 400 bin Euro'ya gayrimenkul aldı. 

Nurol GYO OASİS AVM yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO portföyünde yer alan OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi projesi bünyesindeki bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Oasis Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasis Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersel Erdin tarafından kuruldu.

Green Oasis İnşaat Zirai Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Oasis İnşaat Zirai Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alomar Alkhalil tarafından kuruldu.

Nurol GYO OASİS AVM projesi değerleme raporu!

Nurol GYO, Muğla İli, Bodrum İlçesi, 1050 ada, 1 no'lu parselde kayıtlı 14, 45, 58, 62 ve 80 no'lu bağımsız ile N18-C-24-A-1-C pafta, 1051 ada, 1 no'lu parselde kayıtlı 20, 33, 48, 49, 50, 51, 82 ve 115 no'lu  bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin konut bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Blue Oasis İnşaat Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Oasis İnşaat Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Taghavı tarafından kuruldu. 

OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi'nin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Uğurluay tarafından kuruldu. 

Tetusa Oasis Aqupark ne zaman açılacak Haberi

Tetusa Oasis Aqupark ne zaman açılacak

Geçen 5 Nisan tarihinde yapımına başlanan ve 60 bin 900 metrekarelik alanda yapımı süren Tetusa Oasis Aquapark'ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, çeşitli ziyaretçi tipi ve yaş grupları hedef alınarak tasarlanan su parkının, heyecan oyunlarını da içeren çeşitli aktiviteler ile tüm aile bireylerine hizmet vermesinin planlandığını söyledi. 


Çeşme Belediyesi'nin de ortak olduğu TETUSA Özel Sağlık Hizmetleri Termal Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapımı süren Tetusa Oasis Aquapark'ın dışında, 27 bin metrekarelik alana Termal Kür Merkezi ve 6 bin 700 metrekarelik alana da Yaşlı Bakım Evi yapılacağını açıklayan CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "Türkiye'nin en büyük auaparkını inşa ediyoruz. Hem alan olarak hem de montajı süren oyun grupları ile Türkiye'de tek olacak. Şu anda Türkiye'de ve dünyada...