18 / 05 / 2024

TEVAK taziye

TEVAK taziye

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) Milletvekili Üyesi Muazzez Gel vefat etti. TEVAK taziye ilanı yayınladı.

TEVAK'ın acı günü! Aysel Şahin vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın Mütevelli Üyesi Aysel Şahin vefat etti. Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) taziye ilanı yayınlattı.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

TEVAK'ın acı günü! Yaşar Tüzüner vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) mütevelli üyesi Yaşar Tüzüner vefat etti.

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Kartepe'de gasilhane ve taziye evi inşaatı hızlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Gazilhane ve Taziye inşaatlarında yaşanan son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Kartepe Taziye Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü'nce inşa edilen proje ile yapımına başlanan Taziye Evi tamamlanıyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor. 

Kocaeli Kartepe'ye taziye ve kültür evi yapılacak!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü hazırladıkları proje ile Taziye Evi yapacak. Projesi hazırlanan Taziye Evi’nin yapım hazırlıkları sürüyor...

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Batman Petrolkent’te taziye evinin yapımına başlandı!

Batman’ın eski mahallelerinden biri olan Petrolkent’te yapımına başlanılan taziye evi hayırseverlerin desteklerini bekliyor.

TEVAK'ın acı günü! Muazzez Gel vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) Milletvekili Üyesi Muazzez Gel vefat etti. TEVAK taziye ilanı yayınladı.

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

TEVAK'ın acı günü! Ziya Gölkalp Anadol vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) üyesi Ziya Gölkalp Anadol vefat etti. TEVAK yönetimi ve üyeleri taziye ilanı yayınladı. 

TEVAK'ın acı günü! Ayla Uluşahin vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) Milletvekili Üyesi Ayla Uluşahin vefat etti. TEVAK taziye ilanı yayınladı.

Karapınar taziye evinin inşaatı tamamlandı!

Erdemoğlu ailesi tarafından Karapınar Mahallesinde yaptırılan ve inşaat çalışması tamamlanan taziye evinin çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor. 

TEVAK taziye Haberi

TEVAK taziye

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) Milletvekili Üyesi Muazzez Gel vefat etti. TEVAK taziye ilanı yayınladı.

Cenazesi 17.08.2019 Cumartesi günü İzmir Gaziemir'de ikindi namazına müteakip Sarnış Mezarlığına defnedildi.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...