12 / 05 / 2024

Tevekkül Kermanın evine el mi kondu

Tevekkül Kermanın evine el mi kondu

Nobel ödüllü Yemenli aktivist Tevekkül Kerman, başkent Sana'da yer alan evine ve ofisine Husiler tarafından el konulduğunu açıkladı.

Nobel ödüllü aktivist Kerman, Husiler'in Sana'daki ev ve ofisine el koyduğunu açıkladı!

Nobel ödüllü Yemenli aktivist Tevekkül Kerman, başkent Sana'da yer alan evine ve ofisine Husiler tarafından el konulduğunu açıkladı.

Sinan Akçıl, Ebru Şallı’nın evine taşındı mı?

Sinan Akçıl Ortaköy’de bulunan bir otelden çıkarken gazetecilerin objektiflerine yakalandı. Akçıl, Ebru Şallı’nın evine taşındığına dair çıkan haberler hakkındaki sorulara “Bu haber kesinlikle doğruyu yansıtmamaktadır” şeklinde yanıt verdi.

Sinan Akçıl, Ebru Şallı'nın evine mi taşındı?

Sinan Akçıl, önceki akşam Ortaköy'deki bir otelden çıkarken görüntülendi. Ünlü müzisyen, sevgilisi Ebru Şallı'nın evine yerleştiği haberlerini yalanladı:

Hasan Vahdi Bingöl'ün evine icra geldi!

Vahdettin Köşkü’ne komşu köşkte yaşayan iş adamı Hasan Vahdi Bingöl, hayatının şokunu yaşadı. Bingöl’ün avukatı, 50 milyonluk servetini vekalet yoluyla başkalarına sattı. Avukatın oyunu, köşke haciz gelince ortaya çıktı.

Orman Genel Müdürlüğü'nün 175. kuruluş yıl dönümü kutlandı!

Orman Genel Müdürlüğü'nün 175. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orman Genel Müdürlüğü'nün 175. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törende, orman teşkilatının mensuplarına konuştu.

Bina yapma kredisi nasıl alınır?

Boş bir arsanıza bina yapmak istediğinizi ve ancak bina yapabilecek kadar yeterli sermayeye sahip olmadığınızı farz edelim. Bu durumda bankalar boş arsaya bina yapım kredisi verir mi? Bina yapma kredisi nasıl alınır?

Peşinatsız ev kredisi nasıl alınır?

Konut kredilerinde sınır evin değerinin yüzde 75'i iken, kimi bankalar peşinatsız olarak konut kredisi verebiliyor. Peki, peşinatsız ev kredisi nasıl alınır? İşte peşinatsız ev kredisi veren bankalar...

DASK nasıl alınır?

Sigorta şirketleri tarafından yapılan DASK, depremin sebep konutlarda sebep olduğu maddi ve manevi hasarlara karşı bir güvence niteliği taşıyor. Peki, DASK nasıl alınır? DASK almak için neler gerekli?

Müşterek tapu nasıl alınır?

Müşterek tapuda, hak sahibi kişiler söz konusu olan gayrimenkul üzerinde belirli paylara sahip paydaşlar, paylarını devretme, renhetme ve haczettirme hakkına sahip oluyor. Peki, müşterek tapu nasıl alınır?

Tapu randevu nasıl alınır?

Taşınmaz mal alım satım işlemlerinin gerçekleşebilmesi için öncelikle tapu dairesinden randevu alınması gerekiyor. Peki, internet üzerinden tapu randevu nasıl alınır? İşte tapu randevu alma adımları..

Kredi borcu olan ev nasıl alınır?

Konut sahibi olmak isteyen kimselerin başvurduğu yollardan biri de "kredi borcu olan evi almak" oluyor. Peki, kredi borcu olan evin satışı nasıl yapılır? Kredi borcu olan ev nasıl alınır?

İstanbul'un fethinin 561. yıl dönümü kapsamında Satranç Turnuvası başladı!

İstanbul'un fethinin 561. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Fatih Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul Temsilciliği iş birliğiyle, 1453 sporcunun katılımıyla düzenlenen "Satranç Turnuvası Fetih Kupası" başladı...

Kaçak kata tapu nasıl alınır?

Yetkili idarelerin bilgisi dışında (ruhsatsız) yapılan ya da imar mevzuatında yer alan uyulması zorunlu kurallara uyulmadan yapılan kaçak kata tapu alınabilir mi? Kaçak kata tapu nasıl alınır?

Tevekkül Kermanın evine el mi kondu Haberi

Tevekkül Kermanın evine el mi kondu

Nobel ödüllü Yemenli aktivist Tevekkül Kerman, Facebook hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Sana'nın Ez-Ziraa semtindeki ev ve ofisine birkaç gün önce Husiler tarafından el konulduğunu ve eşyalarının yağmalandığını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Husiler'i "hırsız ve eşkıya" olarak belirten Kerman, "Tekrar tekrar söylüyorum ki Sana, vatanın bağrına geri dönecek, tüm özel ve kamusal haklar tekrar kazanılacak." şeklinde konuştu.

Kerman, Yemen halkının, Husiler'e ve "Suudi Arabistan-Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) koalisyonuna" karşı verdiği mücadelenin, şahsi değil, özgürlük yolunda bir vatan mücadelesi olduğunu belirtti.

Husiler'den, Kerman'ın iddialarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yemen'de İran destekli Husiler, Eylül 2014 tarihinden bu yana başkent Sana ve bazı bölgelerin kontrolünü elinde tutuyor. Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri ise Mart 2015 tarihinden bu yana Husiler'e karşı Yemen hükümetine destek...