08 / 05 / 2024

Tevfik Karakız

Tevfik Karakız

Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan köyünde olimpik yüzme havuzu inşaatında, henüz belirlenemeyen nedenle beton tablası çöktü. Bu sırada havuz içinde çalışan 3 işçi molozların arasında kaldı.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Şanlıurfa Karaköprü'de satılık 4 arsa!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

İstanbul'da 855 bin bağımsız bölüm dönüştürüldü! Dönüşmesi gereken yaklaşık 600 bin konut daha var!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Kentsel dönüşüm projelerine ilişkin bilgi veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de şimdiye kadar 60 bin, İstanbul'da ise 855 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü söyledi.

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda  Oğuz Tevfik Karagöz  tarafından kuruldu.

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi Çekmeköy'de Tevfik Akyol tarafından kuruldu.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye İncirli-Beylikdüzü Metrosu yanıtı!

Esenler Belediye Başkanı Göksu, İBB yönetiminin İncirli, Sefaköy, Beylikdüzü Metro Hattı Projesi'nde de "Engelleniyoruz" söylemine başvurduğuna dikkat çekerek proje yapmak için Cumhurbaşkanı'ndan onay alınmasının gerekli olmadığını belirtti.

Karaköy'deki Sen Piyer Han İstanbul'a kazandırılacak!

İstanbul Karaköy'da bulunan ve uzun süredir bakımsız olan Sen Piyer Han'ı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi devreye girdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çalışmaların başlatılması için talimat verdi. 

TOKİ'den Şanlıurfa Karaköprü'ye 620 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı.

Esenler'de imar sorunu kökünden çözülüyor!

2009 yılından beri Esenler’e hizmet eden Mehmet Tevfik Göksu, seçim çalışmaları kapsamında projelerini anlattı. Göksu, 16 bin 500 aileyi ilgilendiren imar sorunun kökünden çözüldüğünü söyledi.

TOKİ ile Şanlıurfa'da ailelerin yüzü gülüyor!

Şanlıurfa'da dar ve orta gelirli aileler için Karaköprü'nün gelişmekte olan mahallesi Maşuk-Seyrantepe'de TOKİ tarafından yapılan konutlar ailelerin yüzünü güldürüyor.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

2T Endüstriyel Çözümler Elektrik Mekanik İnşaat ve Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

2T Endüstriyel Çözümler Elektrik Mekanik İnşaat ve Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yeliz Tanrıkulu, Tevfik Özer ve Taner Tanrıkulu ortaklığında kuruldu.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sportif tesisleşme anlamındaki önemli yatırımları arasında yer alan Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Tevfik Karakız Haberi

Tevfik Karakız

Niğde'de, yüzme havuzu inşaatında beton tablasının çökmesi sonucu 3 işçi yaralandı.


Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan köyünde olimpik yüzme havuzu inşaatında, henüz belirlenemeyen nedenle beton tablası çöktü. Bu sırada havuz içinde çalışan 3 işçi molozların arasında kaldı.


Hafif yaralanan Tevfik Karakız (46), Hüseyin Kayabaşı (29) ve Ramazan Ocak (41), Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Yaralıların durumunun iyi olduğu, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı...