12 / 05 / 2024

Tevfik Türel ataşehir

Tevfik Türel ataşehir

Ataşehir'in 2023 vizyonunaa sahip olması için Kointaş İnşaat ve Yatırım A.Ş.’de gayrimenkul geliştirme sorumlusu ve GYODER üyesi olan Tevfik Türel Ak Parti Ataşehir aday adayı oldu.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

Tevfik Türel, ABD ve Türkiye’de hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışıyor?

Tevfik Türel kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Şeker GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Tevfik Türel ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Ataşehir Modern nerede? Konum bilgisi!

Ataşehir Modern nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve Ataşehir Modern konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Schindler Türkiye Ataşehir'de merkez ofis açıyor!

Schindler, Türkiye’ye duyduğu güveni İstanbul Ataşehir’de satın aldığı modern ofisine taşıyor. Ofisin resmi açılışı 20 Temmuz günü gerçekleşecek.

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

Birevim merkez ofisini Ataşehir'de açtı!

Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, "Ekonomik büyümemizin yolu; yatırım, üretim ve istihdamdan geçiyor. 5 bin metre kare ve 8 katlı yeni merkez binamızı Ataşehir'de açtık" dedi...

Ataşehir’in imar sorununu yakından takip ediyorum!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Sokak İftarı’nda Ataşehirlilerle oruç açtı. Uysal, “Ataşehir’in imar sorununu yakından takip ediyorum” dedi.

Akiş GYO Ataşehir Zümrüt Sitesi projesi iptal mi oldu?

Akiş GYO'nun 2015 yılında çalışmalarına başladığı Ataşehir Zümrüt Sitesi kentsel dönüşüm projesinde bugün ilginç bir gelişme yaşandı. Şirket KAP'ta bağımsız bölüm malikleri ile Sona Erme Protokolleri imzalayacağını duyurdu...

Lens Yapı Ataşehir Modern ne zaman teslim?

Yatırım gücü en yüksek “yeni” proje olarak tanıtılan Ataşehir Modern'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Türel Ve Türel Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türel Ve Türel Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Türel tarafından kuruldu. 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi görevinden uzaklaştırıldı!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında görevden uzaklaştırma kararı verildi.

Yükselen İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Yükselen İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Furkan Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Furkan Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi 350 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tevfik Türel ataşehir Haberi

Tevfik Türel ataşehir

Kointaş İnşaat ve Yatırım A.Ş.’de gayrimenkul geliştirme ile güneş enerji santralleri ve diğer güneş sistemleri gibi yeni projelerin sorumlusu olan Tevfik Türel Ak Parti Ataşehir aday adayı oldu. Tevfik Türel  aynı zamanda GYODER üyesidir.


Tevfik Türel...