29 / 04 / 2024

Tezel tse belgesi

Tezel tse belgesi

Havalandırma, iklimlendirme cihaz ve aksesuarları üreten Fatih Tezel, ürünleriyle ilgili bütün TSE ve TSEK belgelerini aldı.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Atakule AVM, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Atakule GYO portföyünde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi, TSE tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" aldı. 

Akiş GYO AVM'leri TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde faailiyet gösteren Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı...

TSE belgesi inşaatlarda riski önlüyor!

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Sebahittin Korkmaz, "Firmalarımızın TSE belgesi alması inşaatlarda yüksekten düşme risklerinin önlenmesi için en etkin çözüm olacaktır" dedi.

Yurtbay Seramik, TSE Çift Yıldız Belgesi’ni aldı!

Sektörde 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik, üretime başladığı ilk günden bu yana süregelen “kaliteli ürün” anlayışının bir göstergesi olarak, TSE Çift Yıldız Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Yurtbay Seramik, TSE Çift Yıldız Belgesi aldı!

Sektörde 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik, üretime başladığı ilk günden bu yana süregelen “kaliteli ürün” anlayışının bir göstergesi olarak, TSE Çift Yıldız Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Fatih Tezel: İklimlendirme lüks değil ihtiyaç!

Havalandırma, iklimlendirme cihaz ve aksesuarları üreten Fatih Tezel, ürünleriyle ilgili bütün TSE ve TSEK belgelerini aldı.

Konutta yabancı hangi klasman diye sorduğunda sessiz kalmayacağız!

TSE konutları sınıflandıracak bir çalışma hazırlığı içine girdi. Planlara göre; TSE belgesi sayesinde tüketici, aldığı konut 1’inci sınıf mı, 2’nci sınıf mı bilecek. Markalı konut üreticileri projeden memnun.

TSE'den inşaatçıları da ilgilendiren 2 yeni belge!

Türk Standardları Enstitüsü Başkanı Hulusi Şentürk, TSE Yıldız ve TSE Çift Yıldız Belgesi diye dünyada da ilk olan yeni bir uygulama başlattıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Vitra’nın karoları TSE Çift Yıldız belgeli!

VitrA’nın karoları, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “TSE Çift Yıldız” Belgesi’ni almaya hak kazandı. TS EN 14411 Standardı kapsamında çift yıldız uygunluk belgesini alan VitrA’nın karodaki yetkinliği bir kez daha onaylanmış oldu.

Seranit Grup'a TSE Çift Yıldız belgesi!

Seranit Grup'a TSE Çift Yıldız belgesi verildi. Eskişehir'in İnönü ilçesinde Seranit Grup üretim tesislerinde gerçekleşen belge törenine, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da katıldı...

Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına Güvenli Yeşil Bina belgesi verildi!

Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) ilk "Güvenli Yeşil Bina" belgesi Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına verildi. Görkem Gençtürk de binalarının enerji kullanımında cimri, çevre dostu bir yapı olduğunun tescillendiğini kaydetti.

İlk yeşil bina belgesi Iğdır'a verildi!

TSE'nin ilk "güvenli yeşil bina" belgesi, Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına verildi. Binanın enerji kullanımında cimri, çevre dostu bir yapı olduğunun tescillendiği vurgulandı...

Tezel tse belgesi Haberi

Tezel tse belgesi

Yangın duman tahliye fanları ile ilgili yangın koruma sertifikası için sürecin devam ettiğini aktaran Tezel Genel Müdürü Fatih Tezel, "Bu yıl için başlıca hedefimiz; iki ay içinde bu sertifikayı alarak, proje firmalarının taleplerini gerekli bütün sertifikalara haiz cihazlarımız ile sağlamak" dedi. 



Avrupa normlarında üretim yapacağız Fatih Tezel, firmanın TSE standartlarına uygun klima santralleri, ısı geri kazanım cihazları, sığınak fanları, duîhan egzost fanları, basınçlandırma fanları, kanal tipi fanlar, mutfak egzost fanları ile HVAC sektöründeki deneyimini Ar-Ge çalışmaları ile birleştirdiğini aktardı. Tezel markası üe üretilen ve TSE standardı aldıkları havuz nem alma santrallerini SODEX Ankara Fuarı'nda ziyaretçilerin beğenisine sunduğunu ifade eden Tezel, ürünün ilgi gördüğünü söyledi. Tezel, *Uzun vadede kendi bünyemizde ürettiğimiz ürünleri Avrupa kalite normlarına uygun hale getirerek, uluslararası pazarlarda söz...