02 / 05 / 2024

TG Yapı Beşiktaş fiyat listesi

TG Yapı Beşiktaş fiyat listesi

TG Yapı Beşiktaş Çarşı'nın merkezinde 10 konutluk bir proje inşa ediyor. 3+1 dairelerin yer aldığı TG Yapı Çarşı projesinde daire fiyatları 650 bin liradan başlıyor...

Beşiktaş Dikilitaş plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

Beşiktaş ilçesi, 1. Etap Dikilitaş Balmumcu Nazım İmar Planı?nda H: Serbest Yapılaşma Şartlarına Sahip Alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Referans Beşiktaş ön talep topluyor! Kiler GYO'dan 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş ön talep topluyor. Projede 293 konut yer alacak.

Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi başlıyor. Söz konusu proje Referans Beşiktaş adıyla yükselecek. Peki Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi...

Referans Beşiktaş'la İstanbul'un kalbine 293 yeni konut geliyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi başlıyor. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 TL'ye mal olacak.

Beşiktaş Dikilitaş'taki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşiktaş ilçesi, 1. Etap Dikilitaş Balmumcu Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 liraya mal olacak.

Fuzul Beşiktaş projesi resmen başlıyor! Yapı ruhsatı alındı!

Fuzul Beşiktaş projesinde düğmeye basıldı. Proje kapsamında 48 adet konut ve 3 adet ticari üniteden meydana gelen 51 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 7 Haziran tarihinde alındı. 

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası için imzalar atılıyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan arsası içim imzayı atıyor...

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Lazolini Yapı Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Lazolini Yapı Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Sağırkaya tarafından açıldı.

Beşiktaş’taki eski askeri araziye kat artışı: 5'ten 8'e yükseldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen, ‘bina yükseklikleri zemin + 5 katı geçmesin’ talimatına rağmen İstanbul’un boyu uzuyor. Beşiktaş’taki eski askeri alanda kat artışı yapıldı. Kat sayısı 5'ten 8'e yükseltildi.

TG Yapı Beşiktaş fiyat listesi Haberi

TG Yapı Beşiktaş fiyat listesi


TG Yapı, İstanbul Beşiktaş'ta Çarşı'nın merkezinde 10 dairelik bir proje inşa edecek. TG Yapı Beşiktaş Çarşı Evleri projesinde 10 daire ve 2 adet dükkan bulunuyor.


TG Yapı Beşiktaş Çarşı Evleri projesinde dükkanlar 350 metrekare depoya sahip. TG Yapı Beşiktaş Çarşı Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede daireler 120 metrekare büyüklüğe sahip.


TG Yapı Beşiktaş Çarşı Evleri projesinde daire fiyatları 650 bin liradan başlangıç gösteriliyor. TG Yapı Beşiktaş Çarşı Evleri teslim tarihi 12 ay sonra olarak belirtiliyor.


Ihlamurdere Caddesi, Yeniyol Sokak'ta yükselen TG Yapı Beşiktaş Çarşı Evleri projesi Beşiktaş iskelesine, duraklara ve dolmuşlara 1 kilometre mesafede yer alıyor.



Tel : 0216 315 84 84

Web: