09 / 05 / 2024

thames nehir kenarı

thames nehir kenarı

Sotheby's International Realty, Londra South Bank'ta gerçekleştirilen lüks rezidans projesi The Tower'a Türk ev sahipleri arıyor

Nehir Polimer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nehir Polimer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selma Köroğlu tarafından kuruldu.

Kuzey Nehir Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Nehir Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay İmral tarafından kuruldu.

Altın fiyatları uçurumun kenarından döndü! Yatırımcılar rekor bekliyor! Analistlerden net rakam şimdi geldi

Altın fiyatları son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın küresel piyasalardaki gelişmelerin etkisi ile son 2,5 yılın gerisinde kalırken resmen uçurumun kenarından döndü. Peki altında rekor ne zaman gelecek? Uzmanlar net rakamı şimdi açıkladı.

Altın fiyatları uçurumun kenarından döndü! Son dakika altın fiyatları 29 Nisan 2022

Altın fiyatları bugün milyonlar tarafından yakından takip edildi. Altının ons fiyatı bugün kritik seviye olan 1887 seviyelerinden 1900 dolar seviyelerine yükseldi. Altın fiyatları bugün güne yükselişle başlarken adeta uçurumun kenarından döndü. İşte 29 Nisan 2022 son dakika altın fiyatları...

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi açıldı!

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Coşkun tarafından açıldı.

Nehir Teknik Yapı Nakliyat Hafriyat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Nehir Teknik Yapı Nakliyat Hafriyat İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Nehir tarafından kuruldu.

Nehir Granit Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Nehir Granit Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin sermaye bedeli ile Cebrail Daysal tarafından kuruldu.

Nehir Ada İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nehir Ada İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Duygucu tarafından kuruldu.

Konut yatırımları deniz kenarına yöneldi!

Hepsiemlak tarafından açıklanan Mayıs 2021 Emlak Endeksi sonuçlarına göre, konut yatırımları deniz kenarına yöneldi.

Kara yolu kenarında açılacak iş yerleri için yeni dönem!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan "İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"e göre; kara yolu kenarında açılacak iş yerleri için "Geçiş Yolu İzin Belgesi" alınması zorunluluğu getirildi.

Deniz kenarı satılık evlerin değeri artıyor!

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Mart 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Açıklanan verilere göre; Türkiye genelinde deniz kenarında satılığa çıkan dairelerin değerinde artış yaşandı.

Nehir Kağıtçılık Fabrikası'nın inşaatı hızlandı!

Güvenli, fonksiyonel ve estetik yaşam alanları hayata geçiren Home Yapı’nın, Nehir Kağıtçılık Fabrikası projesi hızla devam ediyor. 

thames nehir kenarı Haberi

thames nehir kenarı

Yatırımı İngiliz gayrimenkul şirketi St. George PLC tarafından yapılan evlerin fiyatı 940 bin pounddan (2.7 milyon TL) başlayıp 5 milyon pounda (14 milyon TL) kadar çıkıyor. Thames Nehri kenarında 50 katlı kuleden oluşan projenin yatırımcısı St. George PLC Genel Müdürü Mark Griffiths, Türkiye'deki gayrimenkul sektörü ve yatırımcı potansiyelini yakından takip ettiklerini söyleyerek "Son yıllarda Türk yatırımcıların yurtdışına da projeler gerçektirdiği gözlemliyoruz" dedi. Londra Sotheby's International Pazarlama Direktörü Russel Taylor ise Türkiye'deki sağlam finansal sistem ve canlı iç talebin dikkatlerini çektiğini...