25 / 07 / 2024

The Arbors at Wiregrass Ranch

The Arbors at Wiregrass Ranch

Amerika’dan ev almak isteyen Türk yatırımcısının akılına New York, Miami, Washington, gibi sadece birkaç şehir geliyor. Aslında Türklerin bilmediği fakat hem oturuma uygun hem de yatırım açısında çok avantajlı yerlerin başında ‘’Tampa’’ geliyor.

The Weeknd Los Angeles'taki çatı katını satışa çıkardı!

Dünyaca ünlü 31 yaşındaki Kanadalı şarkıcı The Weeknd, 2019 senesinde 21 milyon dolara satın aldığı çatı katı  dairesini 22.5 milyon dolara satışa sundu.

Mandarin Oriental'den 'Uğur Akkuş davalık oldu' haberlerine yalanlama!

The Residences at Mandarin Oriental ve yatırımcısı Astaş Holding basında çıkan ''Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!'' haberlerini yalanladı ve tekzip metni yayınladı...

Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün!

Hürriyet’in öncülük ettiği, gayrimenkul sektörünü aynı çatı altında buluşturan Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün…

Muzaffer Yıldırım otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor!

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

Global Vitrin'in ilk adımı İstanbul’da atıldı!

The Global Showcase (Global Vitrin) projesinin ilk adımı, İstanbul’da atıldı. Proje kapsamında Türkiye adına global entegrasyonu sağlamak için geliştirilen urbanLAB konferanslarının ilki de Almanya pazarı ile başladı.

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe faaliyet gösteren BESA Grup ile anlaştı. The BO Vue Otel 2021'de Bodrum'da açılacak.

The Stay'den otel projelerine 45 milyon TL!

The Stay Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yıldırım, hayata geçirdikleri otel projelerini anlattı. Toplamda 4 otele ulaştıklarını söyleyen Yıldırım, “Alaçatı ve İstanbul’daki otellere 45 milyon TL yatırdık'' açıklamasında bulundu.

The BO Viera projesi satışta! Yeni Proje!

BESA Grup, Bodrum’da 330 adet villa ve rezidansı,7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden meydana gelen The BO Viera projesine imza atıyor...

Alaçatı The S Hotel kapılarını açtı!

Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.

Sıng Of The Cıty Awards ödülleri sahiplerini buldu!

Merakla beklenen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul ödülleri görkemli bir törenli sahiplerini buldu. Firmalar birçok dalla ödül aldı. Tören Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus’da gerçekleşti.

The Spa at Mandarin Oriental Yılın En Kışkırtıcı Spa ödülünü aldı!

İngiltere’nin dünyaca ünlü dergisi Tatler, düzenlediği “Tatler Spa Awards 2015”te The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’u ‘Yılın En Kışkırtıcı Spa’ ödülüyle taçlandırdı..

Maslak 1453'ün Abduljawad Holding ile anlaşmasının imzaları atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten 20l3'te iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, The Ascott Limited ile yaptığı anlaşmanın imzaları atıldı.

The Arbors at Wiregrass Ranch Haberi

The Arbors at Wiregrass Ranch

Amerika Birleşik Devletleri’nin en popüler 5. şehri olan Tampa, bu popülerliğinin yanında yatırım için en doğru 2. bölge olarak tanımlanmaktadır. Bin’den fazla ulusal ve uluslararası şirketin genel merkezlerinin Tampa’da bulunması, 3 adet havaalanı ve karayolu ulaşımının gelişmişliği ile yatırımcısının göz bebeği durumunda.


Kentsel dönüşümün koordineli bir şekilde geliştiği şehir, yerel yönetimin de yapısal projelere katkı sağlamasıyla yatırımcısına uzun vadede karlı geri dönüşler sağlamaktadır. Şehrin tarihsel döngüsünden bugüne gelişen mimari yapılanmasının içinde post-modern yaklaşımdan art deco mimari eserlere uzanan çok zengin ve kozmopolit bir çeşitlilik vardır. Buna ek olarak, şehir merkezinde yer alan 20’nin üzerinde modernist gökdelen ile mimari yapı kolektif bir duruş sergilemektedir.


Kültürel açıdan çok zengin olan Tampa, birçok müzenin yanı sıra, fuar ve kongre merkezine sahiptir. Miami’den sonra Florida...