29 / 04 / 2024

The Company Genel Müdürü İlkhan yılmaz

The Company Genel Müdürü İlkhan yılmaz

İnşaat sektörünün hareketlenmesi ve kentsel dönüşüm projelerinin hızlanması, mobilya ve beyaz eşyadan sonra hediyelik eşya sektörünün de yüzünü güldürdü. Yılmaz, yılda 60 bin adet ürünün yeni ev hediyesi ve aksesuar olarak satıldığını kaydetti.

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Bakkarı, Lolyeh Alkak tarafından kuruldu.

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah İkbal Kara tarafından kuruldu.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Smart Capital Company Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Capital Company Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Sakr Rahal tarafından kuruldu. 

The Holl Pendik Mart'ta satışa çıkıyor!

İkitelli'de Trios 2023 projesini hayata geçiren Bekart İnşaat yeni projesini Pendik'te inşa ediyor. Pendik The Holl Life&Business projesinin Genel Koordinatörü Yusuf Bektaş ile projeyi konuştuk.

The Ritz-Carlton 12 milyon dolara yenilendi!

12 milyon dolarlık yatırımla yenilenen The Ritz-Carlton, farklılaşmak için atağa geçiyor. The Ritz-Carlton İstanbul Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ela Ergin, farklı konseptlerle misafirlerini ağırlayacaklarını söylüyor.

The Invest Queen Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Invest Queen Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Naber Mahmoud tarafından kuruldu.

Nef,The Stevie Awards 2015'te ödüllendirildi!

Nef,The Stevie Awards 2015'Te Website ve Company & Organization kategorilerinde dünyadan ödül kazanan tek gayrimenkul şirketi oldu.

Tolga Alişoğlu: Sign of the City Awards, rekabetçi bakış açısını tetikliyor!

SİGN of the City Awards'ın Türkiye ekonomisinin lokomotifi gayrimenkul sektörünü bir araya getirdiğini ifade eden Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu yarışmanın inşaattaki rekabetçi bakış açısını tetikleyeceğini dile getirdi.

Hakan Ek: Sign of the City Awards'le Türk projeleri farkedilecek!

TÜRK inşaat sektörünü bir araya getiren "Sign of the City Awards" muhteşem bir törenle sahipleriyle buluştu. Gecenin platin sponsoru Hyundai Asansör Genel Müdürü Hakan Ek, yabancı yatırımcıların Türk projelerini daha iyi tanıyacağını söyledi.

Ergün Güler: İnşaatın cazibesi Sign Of The City ile artacak!

‘Sign Of The City’nin sponsorlarından biri de Vestel oldu. Vestel Ticaret Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, “Sign Of The City ile inşaat sektörünün cazibesi artacak” dedi.

Stefan Radstrom Hyatt Regency İstanbul Ataköy’ün Genel Müdürü oldu!

Stefan Radstrom, 2003 ve 2007 yılları arasında Rusya, Moskova The Moscow City Golf Club ve Polonya Varşova’da bulunan Hotel Le Regina’da Genel Müdürlük görevinde bulundu.

Indesit Company, Hotpoint markasıyla küçük ev aletleri pazarına girdi!

Avrupa'nın ve Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya firması Indesit Company, Hotpoint markasıyla küçük ev aletleri pazarına girdi. Indesit Company, Yeni Hotpoint marka küçük ev aletlerinin lansmanını The House Hotel'de gerçekleştirdi

The Company Genel Müdürü İlkhan yılmaz Haberi

The Company Genel Müdürü İlkhan yılmaz

Özellikle son 10 yıldır hareketlenen kentsel dönüşüm projelerinin hediyelik eşya sektörüne de pozitif etki yaptığını belirten The Company Genel Müdürü İlkhan Yılmaz, “Yenilenen evlerin mobilyalardan sonra en büyük ihtiyacı aksesuarlar ve hediyelik eşyalar oluyor. Evini yenileyenler de bize geliyor, evine taşınan arkadaşlarına hediye götürmek isteyenler de. Bu sebeple sattığımız ürünlere “Şımarık hediyeler” adını verdik. Evlerde sürekli mobilya değiştirilemese de yeni bir aksesuar evlerin tüm atmosferini değiştirebiliyor, aynı zamanda da kişileri şımartıp, mutlu edebiliyor. Kentsel dönüşüle birlikte yılda ortalama 60 bin ürün satıyoruz” dedi.


Hediyelik eşyada rakibimiz yok!

Kadıköy Bahariye Caddesi, Bakırköy Airport AVM, Beylikdüzü Marmarapark AVM, Viaport Venezia Outlet Shopping, Tuzla Viaport Marina Outlet Shopping ve Eskişehir Neoplus AVM’de bulunan The Company mağazalarında, 7 ülkeden ithal edilen “şımarık eşyalar” bulunuyor. Markanın mimarı...