04 / 05 / 2024

The End Uluslararası Mühendislik adres

The End Uluslararası Mühendislik adres

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Göçmez ve Oktay Kargın tarafından kuruldu. 

The Economist'ten Kahramanmaraş depremi analizi: İmar affı durumu kötüleştirdi!

The Economist, Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 10 şehri etkileyen depremden sonra Türkiye'deki inşaat endüstrisi ile ilgili bir analize imza attı. Analizde, imar affının durumu kötüleştirdiğine dikkat çekildi. İşte ayrıntılar...

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Melik Şimşek tarafından kuruldu.

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Bpa Dış Ticaret Endüstriyel Ve Medikal Ekipmanlar tarafından kuruldu.

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Göçmez ve Oktay Kargın tarafından kuruldu. 

Karmod Paris'te Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'na katıldı!

Karmod, Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilen Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'na (Batimat) katıldı.

Paris Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı için geri sayım!

Dünyanın en büyük yapı fuarları arasında yer alan Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. 350 bin ziyaretçinin katılması planlanan fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak.

Erbil Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türkiye damgası!

Irak'ın Erbil kentinde düzenlenen "Uluslararası İnşaat ve Elektrik Endüstrisi Fuarı"na Türkiye'den 48 firma katılıyor...

Turpem Uluslararası Turizm Pazarlama Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turpem Uluslararası Turizm Pazarlama Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Akkoyun tarafından kuruldu. 

9. uluslararası inşaatta kalite zirvesi 11 Ekim'de!

Türkiye İMSAD tarafından 2009 yılından beri düzenlenen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin dokuzuncusu bu yıl 11 Ekim’de, Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek. 

Ağaoğlu The Finance Residence'ta kira garantisi!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Kale Endüstri Holding’in İnsan Kaynakları Direktörü Yılmaz Öztürk oldu!

Kale Endüstri Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Yılmaz Öztürk atandı. Öztürk, daha önce Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda, Türkiye ve uluslararası organizasyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevindeydi.

The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı gerçekleşti!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Fuar, ziyaretçi akınına uğradı.

The End Uluslararası Mühendislik adres Haberi

The End Uluslararası Mühendislik adres

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Göçmez ve Oktay Kargın tarafından kuruldu. 

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1-Gerek yurtiçinde ve gerekse yurtdışında her türlü mühendislik, müşavirlik ve proje işleri yapmak. Gerek yurtiçinde ve gerekse yurtdışında, resmi kurumlar, kamu iktisadi kurumları, bunların dışındaki kamu kurum ve kuruluşları, finans kuruluşları, özel ve tüzel kişilere ait; ulaştırma, bina, su, çevre, enerji ve diğer sektörlerde, karayolları, demiryolları, raylı sistemler, kentsel toplu taşıma sistemleri, köprü, baraj, su alma yapıları, pompa istasyonu, liman, rıhtım ve her türlü deniz yapıları, tünel, kule, baca, yol, havaalanı, hafriyat, enerji iletim hatları, değişik bina ve bina grupları, her türlü alt yapı tesisi, endüstri...