25 / 07 / 2024

The G Entertaınment Turizm  adres 

The G Entertaınment Turizm  adres 

The G Entertaınment Turizm Organizasyon Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökalp İçer tarafından kuruldu.

The One Güneşli lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

The One Güneşli projesi Bardo İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Proje  lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Peki The One Güneşli'de konut fiyatları ne kadar? The One Güneşli ile ilgili ayrıntılar...

The G Entertaınment Turizm Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

The G Entertaınment Turizm Organizasyon Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökalp İçer tarafından kuruldu.

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ishaq Ibrahım Abu Ayyash tarafından kuruldu.

The Roomy Turizm Otelcilik İnşaat Ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

The Roomy Turizm Otelcilik İnşaat Ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eser Çapar tarafından kuruldu.

Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün!

Hürriyet’in öncülük ettiği, gayrimenkul sektörünü aynı çatı altında buluşturan Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün…

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Esenyurt'ta 100 bin TL'ye yapıldı.

The Maxa E-Ticaret Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Maxa E-Ticaret Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed El Tom tarafından kuruldu. 

The Holl Life&Business güncel fiyatları!

The Holl Life&Business güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. 24 ay kira desteği kampanyası bulunan projede 1+0 ve 1+1 şeklinde ofisler bulunuyor. 

Beyond Entertaınment Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyond Entertaınment Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkehan Öztüre ve Muhittin Emir Öztürk ortaklığında kuruldu. 

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

The Big Bend, dünyanın en uzun gökdeleni olacak!

600 metre yüksekliğinde ve 1.219 metre uzunluğunda. The Big Bend isimli gökdelen projesinden daire almak neredeyse imkansız.

Kiler GYO, The First Investor ile münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamda Kiler GYO, The First Investor ile münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı.

Kanada The Kennedys projesinin ilk etabı 3 günde satıldı!

17 farklı sektörde faaliyet gösteren Akman Holding Kanada’da kurulan SAMM Developments, Toronto’da 4 blok ve 1320 daireden oluşan The Kennedys adlı projesini satışa sundu. Projenin ilk etabı 3 günde satıldı.

The G Entertaınment Turizm  adres  Haberi

The G Entertaınment Turizm  adres 

The G Entertaınment Turizm Organizasyon Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökalp İçer tarafından kuruldu.

The G Entertaınment Turizm Organizasyon Anonim Şirketi konusu:
1- Turizm faaliyetlerinde bulunmak; bu maksatla bar, gece kulübü, diskotek, kokteyl salonları, otel, tatil köyleri, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2- Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla Ulusal ve uluslararası sanatsal organizasyonlar düzenlemek, bu alanlarda etkinliklerde bulunmak, tanıtım hizmetleri, halkla ilişkiler faaliyetleri, turistik tesislerde şov programları, animasyon, organizasyonlar ve eğlence programları düzenlemek, programlar sunmak, yapmak. Radyo, film, televizyon ile tanıtım çalışmaları, bu işler için organizatörlük yapmak ve ajans kurmak, sinema tiyatro, resim, heykel, seramik, fotoğraf film, grafik, müzik ve el sanatları ile...