02 / 05 / 2024

the marmara new york

the marmara new york

ABD'de 1 oteli bulunan The Marmara, New York'ta 2 yeni otel açmayı planlıyor..

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılaca olan adaylar için 13 Ekim 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum’da ve 30 Ekim 2023 tarihinde ise The Marmara Antalya’da değerlendirme günleri düzenleyecek.

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi açıldı!

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi bugün Kadıköy'de 115 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Eremsoy tarafından açıldı.

New York'taki St. John the Divine Katedrali hastane oluyor!

ABD'de koronavirüs salgını etkilerini günden güne artırıyor. New York'taki St. John the Divine Katedrali'nin 56 yataklı bir hastaneye çevrilmesine karar verildi...

Manhattan'ın tacı The Crown Building Ant Yapı'ya emanet!

Ant Yapı New York’un sembol binalarından olan ve Manhattan’ın Tacı olarak nitelenen “The Crown Building”in renovasyonunun ana yükleniciliğini üstlendi. 1921 yılında inşa edilen The Crown Building, Ant Yapı tarafından proje kapsamında otel ve rezidansa dönüştürülecek.

Pendik The Holl fiyat listesi!

2019 yılının Temmuz ayında teslimlerin gerçekleşeceği Pendik The Holl projesi Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip. İşte Pendik The Holl fiyat listesi...

The Marmara Taksim Otel satılıyor mu?

The Marmara Taksim Otel, iki yıl önce 45 milyon dolarlık yatırımla baştan aşağı yenilemişti. Şimdilerde ise The Marmara Taksim Otel'in satılması gündemde.

The Marmara İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

The Marmara İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ünlü tarafından tarihinde kuruldu.

The Marmara Collection otellerine ID-ISTANBUL eli değiyor!

İç Mimar İdil Özbek ve İç Mimar Muhammet Taşlı ortaklığındaki ID-ISTANBUL, The Marmara Collection bünyesindeki otellere stil danışmanlığı hizmeti veriyor.

ID-Istanbul'dan The Marmara Collection'a stil danışmanlığı hizmeti!

İç Mimar İdil Özbek ve İç Mimar Muhammet Taşlı ortaklığındaki ID-ISTANBUL, The Marmara Collection bünyesindeki otellere stil danışmanlığı hizmeti veriyor.

MAYA Holding, Anatolium Marmara basın toplantısı 19 Nisan'da!

MAYA Holding, İstanbul’un Kartal bölgesinde hayata geçirmeye hazırlandığı Anatolium Marmara projesinin tanıtımı amacıyla, 19 Nisan Salı sabahı Swissotel The Bosphorus’ta bir basın toplantısı düzenleyecek.

EEC S2 Security semineri büyük ilgi gördü!

EEC’den Geleceğin Güvenlik Teknolojisi S2 Security Semineri EEC, Amerikalı yeni iş ortağı S2 Security Güvenlik Yönetimi Sistemlerini tanıtmak için 17 Şubat 2016’da The Marmara Taksim Oteli’nde bir seminer düzenledi.

the marmara new york Haberi

the marmara new york

The Marmara, ABD New York'ta 2 yeni otel açmayı planlıyor. İlk oteli bu yılın sonunda açacak olan The Marmara, ikinci otelin çalışmalarına ilk otelin bitirilmesinin ardından başlayacak. The Marmara Collection CEO'su Hüseyin Aztürk, ABD'de zaten 1 otelin olduğunu ve çalışmalarını yıl sonuna kadar bitimeyi hedeflediklerini ifade...