13 / 05 / 2024

The Ocean Residence projesi

The Ocean Residence projesi

The Ocean Resort&Residence projesinin şu ana kadar yüzde 35’lik bir kısmı satılmış durumda. Bunun yüzde 25’lik kısmını ise Türkler oluşturuyor. Projenin teslim süresine kadar bu kısmın yüzde 60’ı bulması öngörülüyor.

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Ağaoğlu The Finance Residence'ta kira garantisi!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Ağaoğlu The Finance Residence A Block fiyat!

The Finance Residence A Block, Ağaoğlu İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Projede lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor...

The Ocean Resort & Residence projesinin yüzde 35'i satıldı!

Projebeyaz tarafından ABD’nin Miami bölgesinde inşa edilen Conrad–The Ocean Resort&Residence projesinin yüzde 25’i satıldı. Miami’de konut fiyatları 480 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında değişiyor.

The Ocean Resort & Residence projesinin yüzde 30'u satıldı!

The Ocean Resort&Residence projesinin şu ana kadar yüzde 35’lik bir kısmı satılmış durumda. Bunun yüzde 25’lik kısmını ise Türkler oluşturuyor. Projenin teslim süresine kadar bu kısmın yüzde 60’ı bulması öngörülüyor.

The Savoy Residence Tekirdağ ilklere imza atacak!

Sender İnşaat, Trakya'nın en büyük inşaat projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. The Savoy Residence Tekirdağ, Trakya'nın ilk gerçek rezidans projesi olacak...

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi!

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. The House Residence Bomonti'de teslimler bu yıl ortasında gerçekleştiriliyor...

Yenigün The House Residence Bomonti fiyatları!

Yenigün The House Residence Bomonti fiyatları 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. Yenigün İnşaat imzasını taşıyan The House Residence Bomonti, bu yıl temmuz ayında teslim ediliyor...

The House Residence Bomonti'de son 30 daire satışta!

Gayrimenkul değerleme uzmanları Bomonti’nin konut yaşamının yeni yıldızı olarak görüyor. Çehresi değişen semtte yazın The House Residence Bomonti ve The House Hotel’in açılması ile birlikte yeni bir dönüşüm yaşanması bekleniyor.

The House Residence fiyatlar!

The House Residence Bomonti'de 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Projenin 2016 yılı Temmuz ayında tamamlanması planlanıyor. İşte The House Residence fiyatlar...

The House Residence Bomonti adresi!

Daire alanlarının 41 metrekareden başladığı proje toplam 155 adet daireden oluşuyor. The House Residence Bomonti adresi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti' de inşa ediliyor.

Bomonti The House Residence iletişim bilgileri!

Yenigün İnşaat imzasıyal hayata geçirilen proje ev büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. Bomonti The House Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi.

The Ocean Residence projesi Haberi

The Ocean Residence projesi

Atlantik Okyanusunun sonsuzluğunu, derinliğini ve gücünü bir arada buluşturan, adeta cennetten bir köşede daire sahibi olmaya var mısınız?,


Son yıllarda, Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul, ABD’nin önemli GLOBAL inşaat şirketlerinin Türkiye’deki çözüm ortağı pozisyonunda tercih edilir tek kurumsal marka oldu.


Emlak piyasasının yeni trendi Condo-hotel sistemi Türklerin favori yatırım şekli olmaya başlıyor. Bu sistemle beraber alıcılar, yaptıkları yatırımın karşılığını hızlı ve güvenli bir şekilde alabilecekler. Sisteme duyulan ilgi her geçen gün artmaya devam etmektedir. Amerika’da gayrimenkul sahibi olmanın sağlayacağı avantajlar ve özellikle Miami ve Fort Lauderdale’deki gayrimenkullerin değer kazanması ise yatırımcıları Conrad – The Ocean Resort&Residenceprojesine yöneltiyor.


Dünyaca ünlü Kanadalı gayrimenkul şirketi HeafeyGroup’un, Florida’nın en güzel sahillerinden Fort Laudardale’de hayata geçirdiği yeni projesi Conrad – The Ocean Resort&Residence, Türkiye çözüm ortağı PROJEBEYAZ Uluslar arası...