01 / 05 / 2024

The Savoy Residence Tekirdağ ilklere imza atacak!

The Savoy Residence Tekirdağ ilklere imza atacak!

Sender İnşaat, Trakya'nın en büyük inşaat projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. The Savoy Residence Tekirdağ, Trakya'nın ilk gerçek rezidans projesi olacak...



Sender İnşaat, Trakya'nın görüp görebileceği en büyük inşaat projesi ile yine gündeme bomba gibi düştü. Trakya'nın ilk rezidans projesi olma özelliğine sahip olan The Savoy Residence Tekirdağ, bir rezidanstan beklenen her detaya sahip. Trakya'nın en pahalı projesi olma özelliğine de sahip olan The Savoy Residence Tekirdağ, 12 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirilecek. 5 yıldızlı otel ile daire konseptini bir araya getiren projede 48 adet 1+1 daire yer alacak. 


İşte dev projenin detayları 


Tamamen akıllı ev sistemiyle donatılacak olan projenin iç detayları arasında, yüzme havuzu, değişmeyen ilkemiz her zaman öncü projelere imza atmaktı. Kendimize misyon edindiğimiz İlklerin mimarı' olma düşüncesini sürekli geliştirdik. Şimdi de Trakya'nın alanındaki ilk ve tek projesi olan The Savoy Residence Tekirdağ ile yine bir ilke ismimizi yazdırıyoruz." 


Sektörde daima öncü 


İnşaatın, her zaman rekabetin oldukça yoğun yaşandığı bir sektör olduğunun altını çizen Dereli şöyle dedi: "Bu rekabet koşulları altında her zaman fark yaratanlar, yenilikler getirenler öne çıkar. Biz de ilk fitness center, sauna, cep sineması, konsiyaj hizmetleri, resepsiyon, lobi. mini golf sahası, botanik bahçe, 7/24 kameralı güvenlik sistemi, kuru temizleme ve daire içi temizlik hizmeti, çatı terasında bar ve jakuzi ve terasta güneşlenme alanı en dikkat çekenleri. Dev proje barok tarzı iç ve dış mimarisiyle Trakya'nın alanındaki ilk ve tek projesi olma özelliğine sahip. 


İlklerin mimarıyız


Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Sender inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Senahi Dereli. 

ilklerin mimarı olduklarını vurgulayarak bir ilke daha imza atacak olmaktan duydukları mutluluk ve gururu dile getirdi. Dereli şöyle konuştu: "Kurulduğumuz günden itibaren günden beri fark yaratmak ve öncü olmak için çalışıyoruz. Profesyonel ve yaygın ekip anlayışımız ile başladığımız projeleri taahhüt ettiğimiz tarihe kadar her aşamasında paylaşarak, hem kalitemiz hem de yarattığımız yeniliklerle sektörümüze yön vermeye devam ediyoruz." 



www.senderinsaat.com/



Posta Trakya


Geri Dön