27 / 04 / 2024

The House Residence Bomonti görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 500 dolar!

The House Residence Bomonti görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 500 dolar!

Firma: Yenigün İnşaat

Proje: The House Residence Bomonti

Yenigün, hizmet sektöründe çarpıcı bir dönüşüme öncülük eden The House Hotel ile İstanbul'da çok özel bir projeye imza atıyor: The House Residence Bomonti metrekaresi 4 bin 500 dolar...



Uluslararası platformda en iyi 250 müteahhit firma arasında yer alan Yenigün, hizmet sektöründe çarpıcı bir dönüşüme öncülük eden The House Hotel ile İstanbul'da çok özel bir projeye imza atıyor: The House Residence Bomonti.


Şehrin önemli noktalarında önce The House Cafe ve ardından The House Hotel zincirleriyle konumlanan ve hizmet sektöründe markalaşan The House Hotel, büyüm hedefi doğrultusunda "rezidans" markasını hayata geçirdi.


The House Residence Bomonti'nin sadece çok özel 155 dairesi olacak. Alt komşusu The House Hotel olan residansta metrekare fiyatı 4 bin 500, daire fiyatları 200 bin dolardan başlayacak. 


Yenigün, İstanbul'da yapmayı planladığı yepyeni ilk projesinin tanıtımını yaptı: The House Residence Bomonti. ABD, NATO ve Rusya için yaptığı çok sayıda projelerle uluslararası arenada gücünü ispatlayan Yenigün yatırımıyla, hizmet sektöründe kalitesiyle standartları belirleyen bir marka haline gelen The House Hotel,The House Residence Bomonti projesinde, FYP Proje Geliştirme'nin konsept ve koordinasyonuyla bir araya geldi. 


The House Residence Bomonti görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 500 dolar!


The House Residence'ta sanat ve tasarım ile iç içe


The House Residence Bomonti'nin iç tasarımında, kıyısında köşesinde, bahçesinde masasında koltuğunda özenle düşünülmüş detaylar gizli. 


The House Residence Bomonti'de FYP Proje Geliştirme'nin planladığı konsept ve iç dizayn, İngiltere Conran+ Partners ve Hyland Edgar Driver işbirliği ile İngiliz tasarım anlayışının bütün inceliklerini, doğanın yeşilini Bomonti'ye taşıdı.


The House Residence 2 farklı tasarım alternatifi ile özel olarak tasarlanmış apart dairelere taşınmaya hazır hale getiriyor. Bir otele gelir gibi, bavulunuzu alıp gelebilecek ve hemen yaşamaya başlayabileceksiniz. 


42 metrekare ile 130 metrekare arasında değişen apart dairenizden taşan yaşamı ise ortak alanlarda yine Conran+ Partners'ın özel dizaynı ile yaşayabileceksiniz. 




The House Residence şehrin tam merkezinde, Taksim'e Nişantaşı'na çok yakın



İstanbul'un yükselen yıldızı Bomonti, Nişantaşı'ndan Taksime veya tünele yürüyerek, metro ya da taksi ile 10 dakika mesafede. 


Binanın ön cephesinde Hilton Hotel, kuzey cephesinde Mimar Sinan Üniversitesi Bomonti Kampüsü, güney cephesinde Rixos Bomonti, batı cephesinde Fransız Fakirhanesi, ve doğu cephesinde Bomonti Organik Pazarı yer alıyor. 


Metrekaresi 4 bin 500 dolar, teslimat Mayıs 2016'da


Mayıs 2016'da sahiplerine teslim edilecek projede dairelerin metrekaresi 4 bin 500 dolardan satışa sunulacak. En düşük maliyetli dairenin fiyatı ise 200 bin dolar. Yenigün İnşaat, kendi bünyesinde peşinata bağlı olarak vade farksız taksit imkanı sunuyor. Bunun yanında Odea Bank da bu projeye özel faiz oranlarıyla kredi kullandıracak. 


312 468 28 68

http://www.yenigun.com.tr/



projeye sor



Geri Dön