08 / 05 / 2024

The Spa at Mandarin Oriental ödül töreni

The Spa at Mandarin Oriental ödül töreni

İngiltere’nin dünyaca ünlü dergisi Tatler, düzenlediği “Tatler Spa Awards 2015”te The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’u ‘Yılın En Kışkırtıcı Spa’ ödülüyle taçlandırdı..

The Weeknd Los Angeles'taki çatı katını satışa çıkardı!

Dünyaca ünlü 31 yaşındaki Kanadalı şarkıcı The Weeknd, 2019 senesinde 21 milyon dolara satın aldığı çatı katı  dairesini 22.5 milyon dolara satışa sundu.

Mandarin Oriental'den 'Uğur Akkuş davalık oldu' haberlerine yalanlama!

The Residences at Mandarin Oriental ve yatırımcısı Astaş Holding basında çıkan ''Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!'' haberlerini yalanladı ve tekzip metni yayınladı...

Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün!

Hürriyet’in öncülük ettiği, gayrimenkul sektörünü aynı çatı altında buluşturan Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün…

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.

Muzaffer Yıldırım otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor!

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

Global Vitrin'in ilk adımı İstanbul’da atıldı!

The Global Showcase (Global Vitrin) projesinin ilk adımı, İstanbul’da atıldı. Proje kapsamında Türkiye adına global entegrasyonu sağlamak için geliştirilen urbanLAB konferanslarının ilki de Almanya pazarı ile başladı.

The Grand Tarabya, Luxury City Hotel ödülüne aday!

The Grand Tarabya otelinin 4 bin 500 metrekarelik İstanbul’un gün ışığı alan en büyük spa’sı ve restoranları ile hizmet veriyor..

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe faaliyet gösteren BESA Grup ile anlaştı. The BO Vue Otel 2021'de Bodrum'da açılacak.

The Stay'den otel projelerine 45 milyon TL!

The Stay Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yıldırım, hayata geçirdikleri otel projelerini anlattı. Toplamda 4 otele ulaştıklarını söyleyen Yıldırım, “Alaçatı ve İstanbul’daki otellere 45 milyon TL yatırdık'' açıklamasında bulundu.

The BO Viera projesi satışta! Yeni Proje!

BESA Grup, Bodrum’da 330 adet villa ve rezidansı,7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden meydana gelen The BO Viera projesine imza atıyor...

Zehnder Quaro radyatör, banyolarda Spa etkisi yaşatıyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi Zehnder, Quaro radyatörler ile banyolarda adeta bir spa atmosferi yaşatıyor ve ortamdaki sıcaklığı modern tasarımı ile tamamlıyor.

Alaçatı The S Hotel kapılarını açtı!

Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.

The Spa at Mandarin Oriental ödül töreni Haberi

The Spa at Mandarin Oriental ödül töreni

Moda ve yaşam dergisi Tatler, “Tatler Spa Awards 2015” ile dünyadaki en iyi spa’ları belirledi. Tatler Spa Guide’ın lansmanı ile birlikte 2 Mart Pazartesi günü, Londra’daki Corinthia Hotel’de gerçekleşen etkinlikte, Mandarin Oriental, Bodrum ‘Yılın En Kışkırtıcı SPA’ ödülüne layık görüldü.

Ödülü, Mandarin Oriental, Türkiye Bölge Müdürü Nejat Sarp ile Mandarin Oriental, Bodrum Spa Direktörü Ana Crawford birlikte aldılar. Sarp, “Dünyanın pek çok noktasındaki spa’ların değerlendirildiği bu özel törende böylesine keyifli bir ödülü aldığımız için gurur duyuyorum. Bodrum yarımadasının en kapsamlı sağlık ve yaşam merkezi olan The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum, sadece ülkemiz için değil dünyadaki sağlıklı yaşam tutkunları için de bir çekim merkezi” dedi.


Tatler Dergisi’nin “The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum geniş alanı ile büyüleyici güzellikte. İçinde günlerce kaybolmaktan...