12 / 05 / 2024

the tower lansman

the tower lansman

The Tower ve Countess House'un 15 Şubat ile 17 Şubat tarihleri arasında Çırağan Palace Kempiskinki Hotel'de yapılacak....

The Gladstone London projesinin lansmanı yapıldı!

Londra'nın en iyi yeni inşaat projelerinden biri olarak seçilen The Gladstone London projesi 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleşen özel bir etkinlikte yatırımcılara tanıtıldı.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

The BO Viera projesinin Katar lansmanı gerçekleştirildi!

BESA Grup, 200 milyon dolarlık yatırım ile Bodrum’da hayata geçireceği The BO Viera projesinin Katar lansmanını, tamamı Türk sermayeli ONYX Opportune WLL’in temsilciliğinde Doha’da yapıldı. 

Miami Okan Tower'ın lansmanı yapıldı!

İnşaat sektörü dahil, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve gıdada 50 yıllık tecrübeye sahip Okan Grubu’nun yeni projesi 70 katlı Okan Tower Miami satışa çıktı.

Ağaoğlu The Finance Residence A Block fiyat!

The Finance Residence A Block, Ağaoğlu İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Projede lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor...

One Tower Diplomatique projesinin lansmanına ünlü akını!

Ankara'da hayata geçirilen One Tower Diplomatique 02 Aralık 2017 tarihinde 35.katta düzenlediği özel bir davetle ışıklarını yaktı.

The Lavida Ankara'da satışlar başladı!

Ankara Söğütözü'nde 17 blok olarak inşa edilen  The Lavida Ankara projesinde lansman dönemine özel avantajların sunulduğu satışlar başladı. 

Pendik The Holl lansman fiyatlarıyla satışta! 357 bin TL'ye!

Metal Yapı Konut ve Bekart İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Pendik The Holl projesinde ön talepler toplanıyor. Projede 75 metrekare home ofislerin fiyatları 357 bin TL'den başlıyor. 

Güneşli Tower projesinin lansmanı bugün!

Merosa Şirketler Grubu tarafından inşa edilecek Güneşli Tower projesi tanıtılacak. Lansman toplantısı bugün gerçekleşecek.

Merosa Şirketler Grubu basın lansmanı bugün!

25 yıl aşkın süredir Türkiye'nin geleceğine yatırım yapan Merosa Şirketler Grubu, Güneşli Tower Projesi ve diğer projelerinin tanıtımının yapılacağı lansman toplantısı bugün yapılacak.

İstanbul Tower 205’e büyük ödül!

İstanbul Tower 205 projesi, Hürriyet gazetesi tarafından düzenlenen, çevreci ve sürdürülebilir vizyona sahip inşaat ve gayrimenkul projelerinin değerlendirildiği Sign of the City Awards'ta "Devam Eden En İyi Ofis" ödülüne layık görüldü.

Varyant Plus ve Varyant Tower lansmanı 3-4 Ekim'de!

40 yılı aşkın süredir İzmir’de inşaat sektörüne öncülük eden 'Kumko Yapı', insan öğesini ön plana çıkaran projeler üretmeye devam ediyor. Kumko Yapı; 'Varyant Karşıyaka'dan sonra şimdi de 'Varyant Plus' ve 'Varyant Tower' projelerine imza atıyor.

Aris Grand Tower Esenyurt satışa çıktı! 229 bin TL'ye!

İstanbul’un en çok prim yapan bölgelerinden Beylikdüzü – Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower projesi Grand Hyatt İstanbul’da düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Projede lansman dönemine özel olarak fiyatlar 229 bin TL’den başlıyor.

the tower lansman Haberi

the tower lansman
Londra'nın önde gelen konut geliştirici firması St. George ve Berkeley Group tarafından Chelsea Greek SW6'da yapılandırılan The Tower ve Countess House satışa sunuldu. Projelerin lansmanı 15 Şubat ile 17 Şubat tarihleri arasında Çırağan Palace Kempiskinki Hotel'de yapılacak. Lansmanla Türkiye'de alıcılara...