03 / 05 / 2024

The Villa Casa Casuarina

The Villa Casa Casuarina

Ünlü modacı Gianni Versace’nin, girişindeki merdivenlerde suikaste uğradığı Miami’deki ünlü evi Casa Casuarina, otel olarak hizmet vermeye başladı.

La Mia Casa Ulupelit'te peşin ödemelerde indirim fırsatıyla satılık villalar! 

La Mia Casa Ulupelit projesinde, peşine indirim ve vade seçenekleriyle villa satışları devam ediyor. Peki La Mia Casa Ulupelit'te villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Casa Vita Mogan’da lansman fırsatı! Yeni proje!

Casa Vita Mogan’da lansman fırsatları devam ediyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Casa Vita Mogan’da 21 villa bulunuyor.

The BO Viera'da yaşam Temmuz'da başlıyor!

Besa Grup tarafından Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen The Bo Viera'da ilk etap teslimi Temmuz'da yapılacak. Projede villa fiyatları 575 bin Euro'dan başlıyor. 

The Bo Viera'nın imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümleri yıkıldı!

Muğla Bodrum'da inşaatı durdurulan 365 villa ve 80 odalı oteli içeren 'The Bo Viera Projesi'nin imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkım işlemi tamamlandı... 

The BO Viera Bodrum'da hemen tapu!

The BO Viera Bodrum'da hemen tapu veriliyor. Satışların başladığı proje 330 adet villa ve rezidans, 7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden oluşuyor. 

Bodrum The BO Viera teslim tarihi!

Satışları başlayan The BO Viera projesi 330 adet villa ve rezidansı,7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden meydana geliyor..

The BO Viera projesi satışta! Yeni Proje!

BESA Grup, Bodrum’da 330 adet villa ve rezidansı,7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden meydana gelen The BO Viera projesine imza atıyor...

The Village Urla fiyatları!

The Village Urla projesi İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde Kuzu Holding tarafından villa projesi olarak hayata geçirildi. The Village Urla fiyatları ne kadar?

The Village Urla fiyat listesi!

Villa teslimlerinin 2020 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği The Village Urla fiyat listesi 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor. Proje 21 eşsiz villadan meydana geliyor. 

The Village Urla'da 1,5 milyon dolara villa!

İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde inşa edilen The Village Urla projesi 21 eşsiz villadan oluşuyor. Eylül 2020'de teslim edilecek olan The Village Urla'da fiyatlar 1,5 milyon dolardan başlıyor.

Cihan Kamer, Bodrum'dan 3 villa aldı!

Huqqa ve The Market'ten sonra üçüncü restoran markası Guzucu'yu yaratan Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, Bodrum'dan 3 villa aldı.

Yalçınlar Group Gölmahal ile Sign of the City Awards'ta finale koşuyor!

Yalçınlar Group, Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirileceği “Sign of the City Awards” yarışmasında, Gölmahal Müstakil Villa Projesi ile “Devam Eden En İyi Müstakil Konut Projesi” kategorisinde üç finalistten birisi oldu.

Yıldırım Demirören Mandarin Oriental Bodrum'dan 5 milyon Euroya villa aldı!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de modaya uyup Cennet Koyu'ndaki The Residences Mandarin Oriental Bodrum'dan villa aldı. Yıldırım-Revna Demirören çifti yeni villalarında önceki hafta sezonu açtı...

The Villa Casa Casuarina Haberi

The Villa Casa Casuarina

Gianni Versace, 1992 yılında satın aldığı 1930 yılında inşa edilen Miami Beach'teki evin yenilenmesi için 33 milyon dolar harcama yapmıştı. Sözcü Gazetesinde yer alan habere göre, 1997 yılında Versace evinin önündeki merpenlerde suikaste kurban gittikten sonra, Miami'deki malikane aniden ünlenmiş ve turistlerin ilgisini çekmişti. 

Victor Hotels Group tarafından yönetilen ve The Villa Casa Casuarina ismini alan ev, 24 karatlık altın fayanslarla döşenmiştir. 

Gianni Versace'nin artık bir gurme restoran haline gelen yemek odasında yemek yemek, yataklarından büyüklüğünden dolayı özel olarak üretilen çarşaflarda uyumak, en üst kattan muhteşem okyanus manzarasını seyretmek bu butik otelde herkes için mümkün hale geldi. 

Otel, ziyaretçilere açılmadan önce yeniden düzenlenirken Gianni Versace'nin yaptıklarına pek dokunulmadan, sadece modern dokunuşlarla şimdiki haline getirilmiş. Üç katlı bina, Versace'nin ölümünden sonra açık artırma...