02 / 05 / 2024

The Woo Şubat ayında Forum AVM\'de açılacak

The Woo Şubat ayında Forum AVM\'de açılacak

Farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına ve zevklerine göre tasarlanan mekânlar sunan The WOO, 2010'a özel özgün tasarımlı dekorasyon ürünlerini satışa sundu

The Guardian, 6 Şubat'ı manşetine taşıdı: Depremzedelerin parası yeni evlere yetecek mi?

İngiliz The Guardian gazetesi, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlere manşetinde yer verdi. Gazete, özellikle Hatay'da yeni yapılan konutların fiyatlarının yüksek olmasının halk arasında endişeye neden olduğunu belirtti. 

Samsung'dan şubat sürprizi geldi: The Freestyle Türkiye'de ön satışa sunulacak!

Teknoloji şirketleri arasında yıldızı parlayan Samsung, eğlence cihazı The Freestyle'ı ve taşınabilir ekran kartını Türkiye'de ön satışa çıkaracağını açıkladı. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19 webinarı 3 Şubat'ta!

‘The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19’ webinarı 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Tomtom Corners basın toplantısı 21 Şubat'ta!

Tomtom Corners projesinin detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 21 Şubat'ta Bomonti The House Residence'ta gerçekleştirilecek.

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bilal Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

The İstanbul Pass Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

The İstanbul Pass Turizm Anonim Şirketi 20 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Fatih Alemdar Mahallesi'nde, Volkan Uğdur Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

The Palm Travel Agency Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Palm Travel Agency Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Beyoğlu'nda, Ali Demirci Müdürlüğü'nde kuruldu.

ÇEDBİK Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi 20-21 Şubat'ta gerçekleştirilecek!

ÇEDBİK tarafından yapı sektörünün yeşil dönüşümüne liderlik etmek amacıyla bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan "Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi", 20- 21 Şubat 2014 tarihlerinde Swissotel the Bosphorus'ta gerçekleşiyor.

20-21 Şubat'ta 3.Yeşil Binalar Zirvesi için dünyaca ünlü isimler İstanbul'da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği tarafından yapı sektörünün yeşil dönüşümüne liderlik etmek amacıyla bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan "Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi", 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde Swissotel the Bosphorus’ta gerçekleşecek

Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenecek!

ÇEDBİK tarafından yapı sektörünün yeşil dönüşümüne liderlik etmek amacıyla bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan "Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi", 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde Swissotel the Bosphorus’ta gerçekleşecek...

The Tower ve Countess House'un lansmanı Çırağan'da yapılacak!

The Tower ve Countess House'un 15 Şubat ile 17 Şubat tarihleri arasında Çırağan Palace Kempiskinki Hotel'de yapılacak....

The Grand Tarabya açılış basın toplantısı 12 Şubat'ta yapılacak!

İstanbul’un efsanevi oteli The Grand Tarabya'nın açılış basın toplantısı 12 Şubat 2013 tarihinde gerçekleşiyor...

The Woo Şubat ayında Forum AVM\'de açılacak Haberi

The Woo Şubat ayında Forum AVM\'de açılacak

“Evim için, benim için” sloganı ile yola çıkan The WOO, yeni ve trendy ürünleri ile 2010'da da evlerin tercihi olacak. Ev yaşamının tüm ihtiyaçlarına dair farklı beğeni ve tarzları mimari bakış açısı ile sunan The WOO, yeni yılda çok özel ürünleri bir araya getirdi.

Ev yaşamına dair, mobilyadan terliğe geniş bir ürün yelpazesini yepyeni bir mağazacılık anlayışı ile sunan markanın Palladium AVM'de yer alan mağazasında evinize uygun binlerce farklı alternatif bulabilirsiniz. The Woo'nun 2010 yılı kolleksiyonu “farklılık” ve “uyum” kavramlarında birleşiyor ve klasikten moderne, artnouveau'dan minimalist anlayışa kadar pek çok farklı tarzda mobilya ve aksesuar seçeneği sunuyor.

Ev alışverişlerinizi zevke dönüştürmek, trend mobilyaları özenle dekore edilmiş mekan önerileri içerisinde görebilmek ve yeni yıla özel farklı hediyeler bulmak için The Woo Palladium mağazasını...