29 / 04 / 2024

thodex yolsuzluğu

thodex yolsuzluğu

Türkiye'nin en büyük kripto para yolsuzluğuna imza atan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer, olay patladıktan sonra sırra kadem bastı. Özer'in son olarak Arnavutluk'ta olduğu ve peşine özel ekipler gönderildiği açıklandı ancak Özer'den hala bir haber yok!

Kripto para borsası Thodex'te mağdurların zararı toplam 258 milyon TL!

Kripto para borsası ‘Thodex’ üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle Arnavutluk’ta yakalanıp Türkiye’ye iade edilen Faruk Fatih Özer’e ilişkin istenen ceza belli oldu. Sanığın 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapsini istenirken mağdurların zararının 258 milyon TL olduğu öğrenildi.

Thodex yolsuzluğuyla milyar dolarlık vurgun yapan Mehmet Fatih Özer'den son haber

Türkiye'nin en büyük kripto para yolsuzluğuna imza atan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer, olay patladıktan sonra sırra kadem bastı. Özer'in son olarak Arnavutluk'ta olduğu ve peşine özel ekipler gönderildiği açıklandı ancak Özer'den hala bir haber yok!

Thodex vurgununda flaş gelişme! Yeni gözaltılar var!

Thodex vurgunu soruşturması hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Şirketinin sahibi Faruk Fatih Özer ile ilgili olduğu belirlenen bazı şüpheliler gözaltına alındı.  

Thodex soruşturmasında tutuklanan Serap ve Güven Özer kardeşlerin ifadeleri ortaya çıktı!

Kripto para borsası Thodex soruşturması kapsamında tutuklanmalarına karar verilen Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer ile kardeşi Serap Özer'in de aralarında bulunduğu 6 şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı. 

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Thodex en çok kimleri mağdur etti? 

Kripto para borsası Thodex’in işleme kapanmasıyla başlayan dolandırıcılık suçu ile ilişkili 60'dan fazla kişi gözaltına alındı. 400 bine yakın kişinin dolandırıldığı sistemde öğrenciden işletmeciye kadar birçok mağdur yer alıyor. 

Thodex soruşturmasında gözaltı sayısı 65'e yükseldi!

Kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturmada gözaltına alınan kişi sayısının 65 olduğu açıklandı. 

Ataşehir'de bir inşaatta imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Ataşehir Belediyesi'nin ilçedeki inşaatta imar yolsuzluğuna izin vermesi yönündeki iddialar nedeniyle İstanbul Valiliği harekete geçti. Valilik konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı'na başvurdu. 

Ataşehir Belediyesi için imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Valiliği, imar yolsuzluğu iddialarıyla ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve sorumlu olan belediye çalışanları hakkında inceleme yapılması için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptı. 

Bolivya Kırsal Kalkınma Bakanı Characayo arazi yolsuzluğu nedeniyle gözaltına alındı! 

Bolivya Kırsal Kalkınma Bakanı Edwin Characayo, bir arazi için rüşvet aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Güney Kore'de arazi yolsuzluğu nedeniyle kamu personellerine yönelik operasyon düzenlendi!

Güney Kore'de, ülke genelinde arazi spekülasyonu yaptıkları iddiasıyla aralarında bir şehir meclis üyesinin de yer aldığı bazı kamu görevlileri için operasyon düzenlendi. 

Güney Kore'de arazi yolsuzluğu nedeniyle kamu personellerine yönelik soruşturma açıldı!

Güney Kore'de, ülke genelinde arazi spekülasyonu yaptıkları iddiasıyla aralarında bir şehir meclis üyesinin de yer aldığı bazı kamu görevlileri hakkında soruşturma başlatıldı.

Romanya Prensi Paul’e gayrimenkul yolsuzluğu suçlamasından hapis cezası!

Romanya'da Yüksek Mahkeme, Prens Paul ve üç iş adamına gayrimenkul yolsuzluğu suçlaması nedeniyle hapis cezası verdi.

thodex yolsuzluğu Haberi

thodex yolsuzluğu

Cumhuriyet tarihinin en büyük kripto para vurgununa imza atan Faruk Fatih Özer'den hala haber yok ama Özer'in imza attığı yolsuzluk dosyası hakkında hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

Yatırımcılarını 2 milyar dolar dolandırdığı iddia edilen kripto para borsası Thodex’e yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame kapsamında açılan dava, Anadolu Adliyesi 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. İddianamede, 21 şüpheli hakkında toplam 40 bin 564 yıla kadar hapis cezası istendi. 

İddianamede, şüphelilere ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme’, ‘örgüte üye olma’, ‘bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık’, ‘tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı’ ve ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ suçlamaları yöneltildi.

DOSYADA 2 BİN 2027 KİŞİ MAĞDUR OLARAK YER ALDI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Faruk Fatih Özer’in Thodex kripto...