02 / 05 / 2024

Thodex Zuhal Özer

Thodex Zuhal Özer

Sahibi Faruk Fatih Özer'in yaptığı vurgunla gündeme gelen kripto para borsası Thodex kripto borsası davasında şüpheli olan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer'in eşi firari Zuhal Özer, suçlamaları kabul etmedi.

Kripto para borsası Thodex'te mağdurların zararı toplam 258 milyon TL!

Kripto para borsası ‘Thodex’ üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle Arnavutluk’ta yakalanıp Türkiye’ye iade edilen Faruk Fatih Özer’e ilişkin istenen ceza belli oldu. Sanığın 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapsini istenirken mağdurların zararının 258 milyon TL olduğu öğrenildi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'de!

Arnavutluk Adalet Bakanlığı tarafından Türkiye'ye iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, İstanbul'a getirildi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Arnavutluk'un Türkiye'ye iadesine karar verdiği kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getiriliyor.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye’ye iadesine onay verildi!

Arnavutluk'taki Dıraç Temyiz Mahkemesi, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karara onay verdi.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Adalet Bakanlığı'ndan, 'Thodex' CEO'su hakkında açıklama

Thodex'in CEO’su kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, Arnavutluk’ta hakim karşısına çıkmıştı. Sonraki yakalanmasından sonra 29 günün ardından resmi iade talebinin gönderildiği gibi haberler çıkmıştı. Adalet bakanlığı ise gecikmeden Faruk Fatih Özer ile ilgili açıklama yaptı…

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakim karşısında!

Arnavutluk’ta yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu olan kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, bu ülkede hakim karşısına çıktı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

THODEX davasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer hakkında yeni karar!

Thodex kripto para dolandırıcılığıyla 356 milyonluk vurgun yapan Faruk Fatih Özer hakkında "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçundan açılan yeni davada mahkeme de ilk kararını verdi.

Kripto para vurguncusu Faruk Fatih Özer'e bir şok daha! Bütün parasını kaptırmış!

Thodex vurgunuyla ilgili kamuoyunda ses getiren haberlere bir yenisi daha eklendi. Aktarılan detaylara göre, Faruk Fatih Özer'in 2017 yılında "kullanıcım paramı çaldı" diyerek savcılığa başvurduğu ortaya çıktı.

Thodex yolsuzluğuyla milyar dolarlık vurgun yapan Mehmet Fatih Özer'den son haber

Türkiye'nin en büyük kripto para yolsuzluğuna imza atan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer, olay patladıktan sonra sırra kadem bastı. Özer'in son olarak Arnavutluk'ta olduğu ve peşine özel ekipler gönderildiği açıklandı ancak Özer'den hala bir haber yok!

Thodex vurgununda kritik gelişme! Faruk Fatih Özer paraları gönderiyor!

Thodex kripto para vurgununa ilişkin soruşturma sürerken, olayda bir son dakika gelişmesi meydana geldi. Aktarılan iddialarda, Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer tarafından 8 mağdur isme toplam 2 milyon TL yolladığı belirtildi. 

Thodex Zuhal Özer Haberi

Thodex Zuhal Özer

Sahibi Faruk Fatih Özer'in yaptığı vurgunla gündeme gelen kripto para borsası Thodex'e ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı. Sözcü Gazetesi'nden Sevgim Begüm Yavuz'un haberine göre; sürdürülen soruşturma kapsamında Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer'in eşi firari şüpheli Zuhal Özer, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yakalandı ve gözaltına alındı.

Kuşadası Adliyesi’nde Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla ifadesini veren Zuhal Özer işlemlerinden sonra “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık”, “tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı” suçlarından adli kontrol istemiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderildi.

Hakimlik, Zuhal Özer'le ilgili yurt dışına çıkış yasağı koyularak adli kontrol hükümlerinin uygulanması kararını aldı.

İFADESİNDE ŞİRKETTE ÇALIŞMADIĞINI SÖYLEDİ

Şüpheli Zuhal Özer ise savcılıkta verdiği ifadesinde...