15 / 05 / 2024

Thor Equities

Thor Equities

Gülaylar Group, New York’ta 20 katlı bir projenin 5 katını satın almak için görüşmelere başladı. Yatırımın 100 milyon doların üstünde olması bekleniyor.

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketic Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Okan Başgürboğa tarafından kuruldu.

Thor İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Thor İnşaat Anonim Şirketi Kartal’da  200 bin TL sermaye bedeli  ile Taşkın Torlak tarafından kuruldu.

New York'taki 18E59th Street Residences'ı Tabanlıoğlu tasarlayacak!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Şeref Oğuz bugünkü yazısında Tabanlıoğlu Mimarlık'ın ortağı Murat Tabanlıoğlu ve Madison Equities'in sahibi Robert Gladstone ile yaptığı konuşmayı ele aldı. İşte o yazı...

Mitolojinin Büyüsü Creavit’le banyolarda!

Creavit’in banyo takımları arasında yer alan Lara ve Thor klozetler mitolojiden aldığı ilhamla banyoların ruhunu değiştiriyor.Creavit, mitolojinin büyüsünü banyolara taşıyor. Creavit Lara ve Thor serilerini satışa sunuyor.

Bodrum’da ruhsatsız otellerin yıkımı durduruldu!

Başbakan Erdoğan'ın Erdoğan Bayraktar ile Bodrum koylarını gezdikten sonra kıyılara kadar inen kaçak ve ruhsata aykırı yapılaşmalara karşı bugün yıkılması beklenen Thor Otel’in yıkımının, idare mahkemesi kararıyla durdurulduğu öğrenildi....

Thor Otel ve Blue Dreams Oteli ile ilgili kararın yürütmesi, idare mahkemesince durduruldu!

Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri tarafından Torba beldesinde bulunan Thor Otel ve Blue Dreams Oteli için başlatılacak yıkım çalışmaları, Muğla 1. ve 2. İdare Mahkemesi'nin verdiği kararla durduruldu.

Bodrum'daki yıkım Thor Otel'den başlayacak!

Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 ay önce Bodrum'da tebdili kıyafet dolaşırken tespit ettiği kaçak otellerin yıkımına bugün başlıyor. İlk yıkımın Bodrum'un Torba mahallesinde kaçak yapıldığı belirlenen Thor Otel'den başlayacağı öğrenildi.

Thor Equities Haberi

Thor Equities

2013'te ABD'nin finans merkezi New York'ta 10 milyon dolarlık yatırım yapan Gülaylar Group, şimdi de bir başka projeye odaklandı. Gülaylar Group, 685'inci sokakta bulunan bir proje için düğmeye bastı. Thor Equities adlı ABD'li emlak şirketiyle görüşen Gülaylar, 20 katlı projenin 5 katını satın almak istiyor. 10 bin metrekarelik bir çalışma olacak projenin yatırım miktarının ise 100 milyon doların üstünde olduğu kaydediliyor. ABD'li şirket ile anlaşma sağlandığında, proje Gülaylar Group'un New York'taki ikinci gayrimenkul çalışması olacak.

60 KİRACISI BULUNUYOR

2000'de ABD'de gayrimenkul faaliyetine başlayan Güleylar Group 2013'te New York'un 'Kuyumcular Çarşısı' diye bilinen 47'nci Sokak'ta 750 milyon dolarlık yatırımla inşaatı devam eden 'International Gem Tower'ın ilk üç katındaki alışveriş merkezini yaklaşık 10 milyon dolara satın almıştı. Uluslararası pırlanta borsasının kalbi olarak bilinen...