07 / 05 / 2024

thy airbus imza töreni

thy airbus imza töreni

THY ile Airbus arasında 117 uçağın alımı için imza töreni gerçekleştirildi...

THY'den iç hatlarda dev kampanya! İndirimli bilet için bu tarihleri kaçırmayın! 

Türk Hava Yolları (THY), 1 Mart -14 Nisan 2023 tarihleri arasında yurt içinde seyahat planlayanlar için yeni bir kampanyaya imza attı. İşte THY'in iç hatlardaki indirim kampanyasının tüm detayları...

Togg ve THY el sıkıştı! Uçmadan mil kazan!

Bugün Togg ve Türk Hava Yolları (THY) arasında yeni bir iş birliği anlaşmasına imza atıldı. Bu anlaşma sayesinde karayolunda statü Mil ve Mil kazanılabilecek. İşte detaylar...

Nef'ten THY kampanyası!

Nef, ev sahibi olmak isteyenleri uçuracak bir kampanyaya imza attı. Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi THY ile güç birliği yapan Nef, Miles&Smiles üyelerini 5 bin mil karşılığında 15 bin TL, 10 bin mil karşılığında 35 bin TL indirimle yeni evlerine uçuracak.

Balıkesir Airbus Restaurant Cafe hizmete açıldı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Türk Hava Yolları (THY) tarafından uzun yıllar kullanıldıktan sonra uçuş ömrünü tamamlayan "Airbus A340" tipi yolcu uçağı, restoran ve düğün salonu olarak hizmete açıldı.

Türk Hava Yolları, Avea ile birlikte Discover İstanbul mobil uygulamasına imza attı!

Avea, Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliğine giderek, İstanbul hakkında en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamayı hedefleyen “Discover Istanbul” mobil uygulamasına imza attı...

THY daha fazla uçak siparişi vermeyi değerlendiriyor!

THY daha fazla uçak siparişi vermeyi değerlendiriyor. Airbus ve Boeing'ten oluşan filosuna yeni uçak alımları yapmak için opsiyonları değerlendiriyor, ancak henüz nihai bir karar almış değil.

THY, anlaşmayla ABD'de uçuş noktalarını artırdı!

ABD'deki 6. varış noktası olan Boston'a 12 Mayıs itibarıyla ilk doğrudan seferlere başlayan THY, bugün de ABD'nin önemli hava yolu firmalarından JetBlue ile ortak uçuş anlaşmasına imza attı...

THY Stavropol seferlerine başladı!

Türk Hava Yolları' ndan ( THY ) yapılan yazılı açıklamaya göre, THY' nin Rusya Federasyonu' nun güneybatı kesiminde yer alan bölgenin merkezi Stavropol seferleri başladı.

Pekcan Havuz, 2 bine yakın projeye imza attı!

Pekcan Havuz, Ar-Ge ve yatırım odaklı projeleriyle sektörde 2 bine yakın projeye imza attı. Pekcan Havuz, havuz, SPA taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe 20 yılı geride bıraktı.

Flammaerotec, Tekirdağ'da Airbus’ın parçalarını üretecek fabrikanın temelini attı!

Avrupalı uçak teknolojisi üreticisi Flammaerotec, 15 milyon euro’luk yatırımla Airbus için montaj ve kalıplama modül üretimi yapılacak fabrikasının temelini Tekirdağ’daki Avrupa Serbest Bölgesi’nde (ASB) attı.

THY'nin yolcu sayısı 12 milyona ulaştı!

THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan Ocak-Mart dönemi trafik verilerine göre, Ocak-Mart 2013 döneminde 10 milyon olan toplamyolcu sayısı, 2014 yılının aynı döneminde yüzde 20,2 artışla 12 milyona ulaştı.

THY Ocak-Mart 2014 trafik verilerini açıkladı!

Türk Hava Yolları şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı yazılı açıklamaya göre THY Ocak-Mart 2014 trafik verilerini açıkladı. İşte Ocak-Mart 2014 dönemine ilişkin trafik sonuçları...

Pekcan Havuz 20 yılda 2 bin projeye imza attı!

Havuz, spa taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe 20 yılı geride bırakan Pekcan Havuz, ArGe ve yatarım odaklı projeleriyle sektörde 2 bine yalan projeye imza attı...

thy airbus imza töreni Haberi

thy airbus imza töreni

     Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Türk Hava Yolları (THY) ile 117 uçak için anlaşma imzalayan Airbus'ı Türkiye'de yatırıma çağırarak, "Burada uçak yapalım kardeşim. Bu kararı ne kadar geç verirseniz kaybeden Türkiye olmaz, kaybeden siz olursunuz" dedi. 

     THY ile Airbus arasında 117 uçak alımı için düzenlenen imza töreninde konuşan Yıldırım, THY'nin bugün 39 milyon insana hizmet eder hale geldiğini söyledi. Türk sivil havacılığının iç hatlarda bugün 65 milyon kişiye hizmet ettiğini aktaran Yıldırım, eskiden iç ve dış hatta toplam 34 milyon kişi yolculuk yaparken bugün bu rakamın 131 milyona yükseldiğini dile getirdi. 

     Toplumun her kesiminden vatandaşın yılda ortalama 3 kez uçağa bindiğini anlatan Yıldırım, "İşte havayolu, halkın yolu böyle olur" dedi. 

     Şırnak'a, Hakkari'ye...