05 / 05 / 2024

THY biletleri

THY biletleri

Petrol fiyatlarının 88 dolarla son 4 yılın en düşük seviyesine gerilemesi, uçak bileti fiyatlarında indirimi gündeme getirdi. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, petroldeki düşüşün bilet fiyatlarına indirim olarak yansıyabileceğini söyledi.

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

THY’den avantajlı bilet kampanyası! Elinizi çabuk tutun! İşte kampanyaya dair tüm detaylar...

Türk Hava Yolları, (THY) bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 109 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa çıkardı.

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletleri artık indirimli olacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi verdi. Bakanlık ve Türk Hava Yolları (THY) arasında anlaşma sağlandı. Artık uçak biletleri indirimli olacak. İşte detaylar!

THY kampanya ne zaman 2022? Uçak biletleri ne zaman indirime girer?

THY kampanyası vatandaşların gündeminde yer almaktadır. İşte THY ucuz bilet kampanyasına dair araştırılan detaylar!

THY'den 299 liraya uçak bileti! Gören duyan inanmadı, bu fiyata uçmayan kalmasın! 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türk Hava Yolları, yurt içi uçak bileti alanlara indirim düzenliyor. Kampanya kapsamında THY biletleri 299 TL'ye düştü! Türk Hava Yolları Resmen açıkladı, sakın kaçırmayın! Bu fiyata herkes uçacak! İşte 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

THY, 2014'te 54,7 milyon yolcu taşıdı!

THY'nin toplam yolcu sayısı 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 13,3 artışla 54,7 milyona ulaştı.Yolcu sayısında iç hatlarda yüzde 13,2, dış hatlarda yüzde 13,3 artış gerçekleşti.

THY’nin yer hizmetleri ihalesini TGS kazandı!

TAV, TGS Yer Hizmetleri AŞ'nin Türk Hava Yolları'nın (THY) açmış olduğu toplam sekiz havalimanının yer hizmetleri ihalesini kazandığını bildirdi. TGS'nin, söz konusu ihaleyi en iyi teklifi vermek suretiyle kazandığı bildirildi.

THY'de bazı seferler iptal!

THY'de bazı seferler iptal edildi. THY'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, yarın yapılması planlanan karşılıklı bazı seferlerin, meteorolojik beklenti ve olası kapasite azaltılması doğrultusunda iptal edildiği belirtildi.

THY'den sefer iptalleri!

THY'den sefer iptalleri geldi. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün beklenen kuvvetli lodos nedeniyle Türk Hava Yolları'nın ( THY ) bazı seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiği bildirildi.

THY yeni markası We're From Turkey'i tanıttı!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, yeni oluşturdukları "We're From Turkey" markası altında Türkiye'nin güzelliklerini satmak istediklerini belirterek, "İnşallah bu projeyle yabancılar daha kolay bu ürünleri alacak" dedi

Cyprus Airways’in tasfiyesi THY'nin satın alması endişesiyle erteleniyor!

Yasadışı devlet yardımı aldığı gerekçesiyle ocak ayında kapısına kilit vurmaya hazırlandığıCyprus Airways’in tasfiyesi Türk Hava Yolları’nın (THY) satın alması endişesiyle erteleniyor. Havayolunun ocakta kapısına kilit vurması bekleniyor.

THY biletleri Haberi

THY biletleri

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, petroldeki düşüşün bilet fiyatlarına indirim olarak yansıyabileceğini söyledi.


Fiyatlardaki düşüşle ilgili olarak CNBC-e’ye konuşan Topçu. şunları söyledi: “THY olarak yakıt fiyatımızın gider içindeki payı yüzde 38. Yüzde 1’lik artış bize 45 milyon dolar olarak yansıyor. Şu an sektörün lehine çalışıyor. Petrolün çok da aşağı düşeceğini tahmin etmiyoruz. Önümüzdeki yıllarda 90-100 dolar bandında seyredeceğini düşünüyoruz. Bizim aldığımız ortalama fiyat 102 dolara geliyor. Biz bunun biraz daha altına düşünce yüzde 1’lik bir azalışın 45 milyon civarında bir artı getirdiğini görüyoruz.” 

Topçu, “Bu trend sürerse biletlere yansıması daha fazla olur. Bir-iki ay içinde yansıma olmaz. Petrolün aşağı düşmesiyle daha ucuz bilet satma oranı artacak” diye konuştu. 

Brent petrolün varili geçen hafta 88 dolara inerek, 2010’dan bu...