28 / 05 / 2024

thy ilker aycı

thy ilker aycı

THY'den yapılan açıklamada, Sermaye Piyasası Kurulu görüşü alınarak İlker Aycı ve Arzu Akalın'ın ilk Genel Kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmesine karar verildiği belirtildi...

Boğaz’daki THY oteline yabancılar talip oldu!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY’nin zorlu geçen 2019 yılı için bilançoyu rahatlatma girişimlerinde olduklarını söyledi. Aycı, yeni DO&CO anlaşması ile THY’de kalan İstanbul Ortaköy’deki lüks otel satışı ile özellikle yabancıların ilgilendiğini söyledi...

İlker Aycı: Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz!

THY ve havacılığa ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ''Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz. Satın almıyoruz. Yatırımcılarımız yanılmasın'' dedi.

İlker Aycı: İstanbul Havalimanı inşaatı rekor sürede tamamlandı!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı inşaatının rekor sürede tamamlandığını söyledi.

THY, İstanbul Havalimanı’na Mart'ta 5 bin TIR’la taşınacak!

İstanbul Havalimanı’nın sıçrama yaşatacağını söyleyen İlker Aycı, THY’nin 330 uçaklık dev filosunun mart ayında 5 bin TIR’la yeni havalimanına taşınacağını açıkladı.

THY, İstanbul Havalimanı ile atağa kalkacak!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, açılışı gerçekleşen İstanbul Havalimanı ile ile yeni bir atağa kalkacaklarını ve 2023’te THY’yi Türkiye’nin en büyük şirketi ve en değerli markası haline getireceklerini açıkladı.

İlker Aycı: Yeni Havalimanı'nda terminal işletebiliriz!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı 3. Havalimanı’nda THY’yi bekleyen yenilikleri anlattı.

THY'nin 3. havalimanına taşınma maliyeti 650 milyon dolar!

Atatürk Havalimanı, İstanbul 3. havalimanına taşınıyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı, yeni havalimanına taşınmanın maliyetinin 650 milyon doları bulacağını söyledi...

THY'den 3. Havalimanı'na VİP ziyaret!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İstanbul Yeni Havalimanı'nda incelemeler yaptı.. Aycı, THY'nin yolcularını ağırlayacağı özel salonları hakkında bilgiler aldı.

THY, gayrimenkul yatırımlarına başlıyor!

THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme AŞ'ye ilişkin konuşmasında THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, üçüncü havalimanındaki ihtiyaçlarına cevap vermek için bu şirketin kurulduğunu, çok yakında bölgede inşaatlarının görülebileceğini ifade etti.

THY 3. Havalimanı ile güçlenecek!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, 50’yi aşkın ülkeden 7 bin iş seyahati profesyonelini bir araya getiren Boston’daki konferansta konuştu. Aycı, THY’nin başarılarını anlattı.

Üçüncü Havalimanı THY'yi yukarı taşıyacak!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul'da inşa edilen Üçüncü Havalimanı projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Aycı, "Üçüncü havalimanı hikayeyi tamamen değiştiriyor'' diye konuştu.

THY’ye 3. havalimanında 300 dönümlük özel kampüs!

Yapımı hızla süren 3. Havalimanı’nda, THY’nin 300 dönümlük dev bir kampüsü olacak. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı “Kampüste Genel Müdürlük ve 5-6 bin metrekarelik lounge alanımız olacak” dedi.

İlker Aycı: 3. Havalimanı'nı heyecanla bekliyoruz!

THY'nin Boeing ile imzaladığı stratejik iş birliği anlaşmasını değerlendiren Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, "Artık yeni evimiz 3. Havalimanı ve oraya geçişi heyecanla bekliyoruz" diye konuştu.

thy ilker aycı Haberi

thy ilker aycı


Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu, İlker Aycı ve Arzu Akalın'ın Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmesine karar verildiğini bildirdi.


THY'den yapılan açıklamada, Mehmet Nuri Yazıcı ve Prof. Dr. Cemal Şanlı'nın istifasıyla boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine, Sermaye Piyasası Kurulu görüşü alınarak İlker Aycı ve Arzu Akalın'ın ilk Genel Kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmesine karar verildiği belirtildi.


Açıklamada ayrıca, Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mecit Eş'in Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili olarak atanmasının kararlaştırıldığı kaydedildi.


- İlker Aycı


İlker Aycı, 1994 yılında Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olduktan sonra 1995 yılında İngiltere'de Leeds Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü'nde araştırmacı olarak bulunmuş, 1997 yılında ise Marmara Üniversitesi İngilizce Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans Programından...