04 / 05 / 2024

THY Manchester biletleri

THY Manchester biletleri

THY Manchester Müdürü Ersen Engin yaptığı açıklamada, Türk Hava Yolları (THY), yoğun talep üzerine İngiltere'nin Manchester şehri ile İstanbul arasında yaptığı uçuş sayısını artıracağını açıkladı.

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

THY’den avantajlı bilet kampanyası! Elinizi çabuk tutun! İşte kampanyaya dair tüm detaylar...

Türk Hava Yolları, (THY) bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 109 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa çıkardı.

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletleri artık indirimli olacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi verdi. Bakanlık ve Türk Hava Yolları (THY) arasında anlaşma sağlandı. Artık uçak biletleri indirimli olacak. İşte detaylar!

THY kampanya ne zaman 2022? Uçak biletleri ne zaman indirime girer?

THY kampanyası vatandaşların gündeminde yer almaktadır. İşte THY ucuz bilet kampanyasına dair araştırılan detaylar!

THY'den 299 liraya uçak bileti! Gören duyan inanmadı, bu fiyata uçmayan kalmasın! 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türk Hava Yolları, yurt içi uçak bileti alanlara indirim düzenliyor. Kampanya kapsamında THY biletleri 299 TL'ye düştü! Türk Hava Yolları Resmen açıkladı, sakın kaçırmayın! Bu fiyata herkes uçacak! İşte 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Cyprus Airways’in tasfiyesi THY'nin satın alması endişesiyle erteleniyor!

Yasadışı devlet yardımı aldığı gerekçesiyle ocak ayında kapısına kilit vurmaya hazırlandığıCyprus Airways’in tasfiyesi Türk Hava Yolları’nın (THY) satın alması endişesiyle erteleniyor. Havayolunun ocakta kapısına kilit vurması bekleniyor.

THY, Manchester'a uçuş sayısını artırıyor!

THY Manchester Müdürü Ersen Engin yaptığı açıklamada, Türk Hava Yolları (THY), yoğun talep üzerine İngiltere'nin Manchester şehri ile İstanbul arasında yaptığı uçuş sayısını artıracağını açıkladı.

THY yolcu sayısı 50 milyonu aştı!

Türk Hava Yolları'nın ( THY ) yolcu sayısı bu yılın ocak-kasım döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13,3 artarak 50,4 milyona ulaştı.

TAV THY'nin 8 havalimanı için teklif verdi!

TAV Havalimanları Holding'in tamamına sahip olduğu HAVAŞ ve bu şirketin yüzde 50 hissedar olduğu TGS Yer Hizmetleri, THY'nin sekiz havalimanının yer hizmetleri için açtığı ihaleye teklif verdi.

Manchester City'nin yeni tesisleri açıldı!

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City' nin A takımının hazırlıkları ve genç oyuncuların yetiştirilmesi amacıyla inşa ettiği City Futbol Akademisi'nin ( CFA ) açılışı yapıldı.

THY erken bilet satın almalarda indirim yapıyor!

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY, yolcuların biletlerini erken satın almaları halinde tüm yurt içi uçuşlarında 55 liraya uçuş imkanı sağlıyor.

THY Manchester biletleri Haberi

THY Manchester biletleri

Türk Hava Yolları (THY), yoğun talep üzerine İngiltere'nin Manchester şehri ile İstanbul arasında yaptığı uçuş sayısını artıracağını açıkladı.


THY Manchester Müdürü Ersen Engin yaptığı açıklamada, Manchester'ın Londra'nın ardından İngiltere'nin en büyük havaalanı olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Yılda yaklaşık 22 milyon yolcu, dünyanın 200'den fazla noktasına Manchester havaalanını kullanarak uçuyor. Yaz aylarında, yaz tatilleri dolayısıyla sayılar daha da artıyor. Ocak-Ağustos 2014 döneminde, bir önceki yılın aynı dönemine göre yolcu sayımız yüzde 18 arttı. THY, Manchester'dan İstanbul'a 25 Mayıs 2015 itibariyle dört ekstra, 22 Haziran 2015 tarihi itibariyle ise üç ekstra uçuş gerçekleştirecektir. Bu da günlük uçuş sayımızı üçe çıkaracaktır." Engin ayrıca, THY'nin art arda dört yıldır "Avrupa'nın En İyi Havayolu" ödülünü aldığını ve 108 ülkeye uçtuğunu...