03 / 05 / 2024

THY mayıs verileri

THY mayıs verileri

İstanbul, 3'üncü havalimanına ev sahipliği yapmaya hazırlanırken havadaki yoğun trafik rekor kırdırdı. Yeşilköy'deki Atatürk Havalimanı, tarihi bir rekora imza attı. Atatürk Havalimanı, 1 Mayıs'ta bin 267 uçak trafiği ile tarihi zamanların rekoru kırıldı.

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY iş birliği ile inşa edilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulan dev projedeki 2 bin 894 bağımsız bölümün kuraları 4 Mayıs'ta çekilecek.

THY'den en yüksek mayıs ayı performansı: 7,4 milyon yolcu taşıdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk Hava Yolları (THY), bu yılın Mayıs ayında toplam 7,4 milyon yolcu taşıdı ve yüzde 81,8 doluluk oranına ulaştı.

Mayıs ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 

Mayıs ayı enflasyon seviyeleri yakın mercek altında. Emekli, memur ve dolaylı olarak tüm herkesin yeni aylığını tespit edecek altı aylık enflasyon verileri için geri sayım başladı. Peki mayıs ayı enflasyon seviyesi ne zaman açıklanacak? 

24 Mayıs 2023 son dakika deprem listesi! Bugün deprem nerede, ne zaman oldu? İşte Kandilli Rasathanesi verileri!

24 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyor. İşte 24 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

THY'den 28 Mayıs tarihine özel haklar! Artık bu detayı düşünmemize gerek yok!

Türk Hava Yolları, 28 Mayıs tarihinde yapılacak seçimler için iade ve tarih değişikliği hakkı tanınacağını açıkladı. İşte detaylar!

Mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? TÜİK enflasyon oranlarını açıkladı mı?

Mayıs ayı enflasyon oranları için TÜİK'ten yapılacak açıklama bekleniyor. Enflasyon verileri Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK) her ayın ilk haftası paylaşılıyor. Peki, mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? Ne zaman belli olur?

Konut harcamaları Mayıs'ta yüzde 0,19 azaldı!

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) 1995 bazlı Ücretliler Geçinme İndeksi 2019 Mayıs ayı verileri açıklandı. Rapora göre; konut harcamaları yüzde 0,19 düşüş kaydetti.

Isparta'da Mayıs ayında toplam 528 konut satıldı!

Isparta'da düşüş gösteren konut satış verileri Mayıs ayında tekrar yükselişe geçti. TÜİK Antalya Bölge Müdürü Abdi Öncel Mayıs ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı.

Denizli'de Mayıs'ta bin 344 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Denizli Bölge Müdürlüğü tarafından Mayıs ayı konut satış verileri açıklandı. Mayıs'ta toplam bin 344 konutun satışı gerçekleşti.

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 25-28 Mayıs'ta!

GTO Başkanı Eyüp Bartık, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı"na katılacaklar için THY tarafından yüzde 20'ye varan indirim uygulanacağını bildirdi.

TÜFE Mayıs'ta yüzde 0,56 oranında arttı!

Tüketici Fiyat Endeksi Mayıs ayı verileri açıklandı. Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) mayısta yüzde 0,56, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 1,11 arttı.

Tüketici fiyat endeksi Mayıs 2015!

Tüketici fiyat endeksi, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan enflasyon oranları arasında yer alıyor. Nisan ayına ait TÜFE verileri, 4 Mayıs 2015 tarihinde açıklandı. İşte tüketici fiyat endeksi Mayıs 2015 verileri..

Üretici fiyat endeksi Mayıs 2015!

Üretici fiyat endeksi belirli bir referans döneminde ülke ekonomisinde üretimi yapılan ve yurt içine satışa konu olan ürünlerin üretici fiyatlarını zaman içinde karşılaştırarak fiyat değişimlerini ölçüyor. İşte üretici fiyat endeksi Mayıs 2015 verileri...

THY mayıs verileri Haberi

THY mayıs verileri

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre Atatürk Havalimanı, mayıs ayına rekorla girdi. Önceki gün havalimanında 635 uçak iniş yaptı. Atatürk Havalimanı'nda 632 uçak da kalkış yaptı. Bir günde 130 bin 794 yolcu havalimanında ağırlandı. Dış hatlara 46 bin 379 yolcu gelirken, 39 bin 487 yolcu da gitti. İç hatlarda 21 bin 82 yolcu, 23 bin 846 yolcu çıkış yaptı. Havalimanında bundan önceki uçak rekoru ise 25 Nisan'da bin 246 uçak ile kırılmış ve aynı tarihte 131 bin 662 yolcu havalimanından hizmet...