11 / 05 / 2024

thy ortaköyde otel mi açacak

thy ortaköyde otel mi açacak

THY, Fehime Sultan Yalısı ile Hatice Sultan Yalısı’nı 7 yıldızlı butik otel yapıyor. 2 yalıyı 25 yıllığına 125 milyon TL’ye kiralayan THY, 100 milyon lirayı bulacak restorasyon çalışmaları sırasında Hatice Sultan Yalısı’nın kutuya koyup askıya aldı.

Boğaz’daki THY oteline yabancılar talip oldu!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY’nin zorlu geçen 2019 yılı için bilançoyu rahatlatma girişimlerinde olduklarını söyledi. Aycı, yeni DO&CO anlaşması ile THY’de kalan İstanbul Ortaköy’deki lüks otel satışı ile özellikle yabancıların ilgilendiğini söyledi...

Ortaköy'de 19.7 milyon TL'ye icradan satılık dubleks apart otel dairesi!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi 30 ada, 100 parsel, 7 bin 87,85 metrekarelik dubleks apart otel dairesini 19 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

THY'den 'İstanbul Havalimanı' açıklaması!

THY İstanbul Havalimanı'na ortak olmaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamda, ''Yönetim Kurulumuzun herhangi bir değerlendirmesi ve kararı bulunmamaktadır" ifadeleri yer aldı. 

THY İstanbul Havalimanı’nın ne kadarına ortak olabilir?

Kalyon İnşaat, Kolin’in İstanbul Havalimanı'ndaki yüzde 20 hissesini aldı. İstanbul Havalimanı’nın yaklaşık yüzde 70 kapasitesini kullanacak Türk Hava Yolları'nın da (THY) hisse alması söz konusu. 

Tunceli Pülümür'e 5 milyonluk otel yatırımı!

Merkezi Tunceli’de bulunan ve orta ölçekli 240 esnafın ortak olduğu Munzur Su’nun kurucusu Haydar Kaya, Pülümür bölgesine 5 milyon liralık otel yatırımı yapılmasının planlandığını söyledi.

THY, Sabiha Gökçen'i satın alıyor, İstanbul Havalimanı'na ortak olmak istiyor!

Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı’nın yüzde 40 hissesini almak için harekete geçti. Sabiha Gökçen’i satın alan THY, dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı'na da ortak olmak istiyor.

GEM, Martı Otel'e ortak oldu!

Martı Otel, 59,4 milyon lira tutarında finansman sağlaması amacı ile GEM ile sözleşme imzaladı.

Türkiye Varlık Fonu ile Katar Devlet Fonu ortak oluyor!

THY, Milli Piyango, Ziraat Bankası, Halk Bankası gibi Türkiye’nin dev şirketlerini portföyünde bulunduran Türkiye Varlık Fonu ile Katar Devlet Fonu ortak oluyor. İşte Para Dergisi’ndeki o haber...

Dolmabahçe Ortaköy arasında yerin altına imar izni çıktı!

İstanbul 'un en önemli turistik alanlarından Dolmabahçe ve Ortaköy arasında yer alan otel, özel okul, hastane gibi binaların bodrum katları, konferans salonundan tiyatroya, ameliyathaneden mescite kadar çok farklı amaçlar için kullanılabilecek.

Seba İnşaat, Bodrum Gliss Otel'e ortak oldu!

Seba İnşaat, Bodrum Gündoğan’ın eşsiz koyu Küçükbük’te yer alan Gliss Otel’in yüzde 50 hissesini satın aldı. Seba İnşaat, 5 milyon dolarlık yenileme yatırımı ile önümüzdeki yaz farklı bir konseple oteli yeniden hizmete açacak.

Emre Altuğ, Alaçatı'da butik otel açtı!

Galatasaray'ın eski dönem ikinci başkanı Turgay Kıran'ın teklifini geri çevirmeyen pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, La Masion'a ortak olarak Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi butik otel yaptı.

Ağaoğlu ve Edip İplik'ten Basın Ekspress Yolu'nda satılık otel!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı.

Temel Kotil'den, TUROB’a çağrı: Otel sizden turist bizden!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, otelcilere Rusya krizi sonrası Afrika ve Asya’ya yoğunlaşması gerektiğini söyleyerek, Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği'ne 'ortak çalışalım’ çağrısı yaptı.

thy ortaköyde otel mi açacak Haberi

thy ortaköyde otel mi açacak


THY, İstanbul Ortaköy’de yıllardır tartışma konusu olan ve ne olarak kullanılacağı merak edilen Fehime Sultan Yalısı ile hemen yanındaki Hatice Sultan Yalısı’nı 7 yıldızlı butik otel yapıyor. 2 yalıyı 25 yıllığına 125 milyon TL’ye kiralayan THY, 100 milyon lirayı bulacak restorasyon çalışmaları sırasında Hatice Sultan Yalısı’nın kutuya koyup askıya aldı.



TÜRK Hava Yolları, Boğaz’ın güzelliklerini dünyaya pazarlamak için, seçkin müşterilerini, önümüzdeki yıldan itibaren, Ortaköy’deki ‘sultanlara layık’ 7 yıldızlı butik otelinde ağırlayacak. Yıllar önce yanıp enkaza dönen Fehime Sultan Yalısı ile İstanbul Yüzme İhtisas Kulübü’nden alınan Hatice Sultan Yalısı’nı 25 yıllığına kiralayan THY’nin ikram şirketi Do&Co, restore ettirdiği yalıları gelecek yıl hizmete açacak. Restorasyon çalışmaları için Hadımköy’de kurulan atölyede, sökülüp götürülen parçalar tek tek onarılıyor. Restorasyon çalışmalarını, Süleymaniye ve Ortaköy camileri,...