19 / 05 / 2024

thy trabzonspora sponsor mu oldu

thy trabzonspora sponsor mu oldu

Trabzonspor, uzun yıllardır resmi sponsoru olan Türk Hava Yolları ile yapılan görüşme sonucu bir yıl boyunca Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda Türk Hava Yolları logolu forma ile sahaya çıkacak.

Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olan dünyadaki ilk havayolu şirketi…

Futbolseverler, her yıl büyük bir merakla UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki maçları izlemeyi bekler. 2023 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi finali de 10 Haziran’da İstanbul’da yapılacak. Şampiyonlar Ligi’nin sponsoru Türk Hava Yolları (THY) oldu. Böylece  Türk Hava Yolları UEFA Şampiyonlar Ligi’ne sponsor ola

THY'nin Sabiha Gökçen Havalimanı'nda özel yolcu salonu açıldı!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu: "Bildiğiniz gibi THY, yolcularının daha konforlu seyahat etmesi ve terminalleri daha rahat kullanma adına CIP salonlarının açılışına ağırlık verdi" dedi.

THY, İstanbul-Diyarbakır seferlerine yeniden başladı!

THY Basın Müşavirliği' nden edinilen bilgiye göre, " TK 2606 " sefer sayılı tarifeli uçak, saat 16.40' ta Atatürk Havalimanı' ndan Diyarbakır'a hareket etti...

THY, Diyarbakır seferini iptal etti!

THY Basın Müşavirliği'nden edinilen bilgiye göre, Türk Hava Yolları (THY), Diyarbakır'a yapılması planlanan iki uçuşu karşılıklı iptal etti. Saat 00.20 ve 07.15'teki İstanbul-Diyarbakır uçuşları yapılamadı.

Sinpaş, basketbol takımına sponsor oldu!

Ege’nin ilk temalı ve en büyük yaşam projesi AquaCity için çalışmaların sonuna gelen Sinpaş Yapı, şehrin Türkiye basketbol Federasyon Kupası Erkekler 2. Ligi’nde başarıyla mücadele eden basketbol takımına sponsor oldu...

THY'nin ciroda tek rakibi Koç!

HABOM tesisini Sabiha Gökçen’e kuran THY, şimdi THY Teknik ile bu şirketi tek çatı altında birleştirecek. 550 milyon dolarlık yatırımla yapılan HABOM ile THY Teknik’in yeni merkezi ise yine Sabiha Gökçen olacak

THY filosunu A350 ile büyütmek istiyor!

THY filosunu A350 ile büyütmek istiyor. Uçağı gezdikten sonra soruları yanıtlayan Hamdi Topçu, “Önümüzdeki birkaç ay içinde THY yeni jenerasyon uçakların dağılımı konusunda çalışmalar yürütüyor.

THY, Birmingham'da golf turnuvası düzenledi!

Türk Hava Yolları (THY), ile Trinity Mirror Medya Grubu'nun, Warwickshire Golf and Country Club'ta düzenlediği turnuvada, eski İngiliz milli futbolcular Ron Atkinson ve Alan Smith'in yanı sıra yaklaşı 60 amatör golfçü mücadele etti.

THY'den 55 liraya uçak bileti!

Türk Hava Yolları ( THY ), 30 Eylül'e kadar "online" iç hat bileti alacak yolcularına, 6 Ocak-30 Nisan 2015 arasında 55 liraya seyahat imkanı sundu...

THY daha fazla uçak siparişi vermeyi değerlendiriyor!

THY daha fazla uçak siparişi vermeyi değerlendiriyor. Airbus ve Boeing'ten oluşan filosuna yeni uçak alımları yapmak için opsiyonları değerlendiriyor, ancak henüz nihai bir karar almış değil.

THY'den iç hat uçuşlarında indirim kampanyası!

Türk Hava Yolları ( THY ), 30 Eylül'e kadar "online" iç hat bileti alacak yolcularına, 6 Ocak-30 Nisan 2015 arasında 55 liraya seyahat imkanı sundu.

THY, kadın kabin memuru alacak!

Türk Hava Yolları ( THY ), kabin memurluğu alımları için sosyal medyada yayınlanacak reklam filmi hazırlandı. Reklam filminde THY'de görev yapan kabin memurları arkadaşlarına mesleği anlatıyor.

THY'nin yolcu sayısı yüzde 15 arttı!

THY Ocak-Ağustos 2014 Trafik Verileri, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlandı. Türk Hava Yolları (THY), Ocak-Ağustos döneminde yolcu sayısını yüzde 14,8 artışla 36,4 milyona yükseldi.

thy trabzonspora sponsor mu oldu Haberi

thy trabzonspora sponsor mu oldu


2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda mücadele edecek olan Trabzonspor, uzun yıllardır resmi sponsoru olan Türk Hava Yolları ile yapılan görüşme sonucu bir yıl boyunca Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda Türk Hava Yolları logolu forma ile sahaya çıkacak.  


Konu ile ilgili ilk açıklama bordo mavili kulüpten geldi. Kulüpten KAP'a yapılan açıklamada; "Şirketimiz ile Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı arasında, sponsorluk konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.


THY, Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde


THY, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer alan Galatasaray’ın da forma sponsoru olmuştu. Galatasaray, bu akşam Anderlecht'le oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçında 'Turkish Airlines' yazılı forma giyecek.


Aynı zamanda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor’un da resmi ulaşım sponsoru olan Türk Hava Yolları, en önemli pazarı olan Avrupa’da 100’den fazla noktaya uçuyor. Bu işbirliği...